Din ce in ce mai mult se pune accent pe amenajarea casei, a gradinii, pe crearea unui cuibusor placut pentru ca intreaga familie sa fie multumita de rezultat sau pe punerea la punct a unui birou care sa devina un mediu de lucru placut. Magazinul Ikea cunoscut in intreaga lume este acum prezent si in Romania. Magazinul isi are sediul online la adresa Ikea.com/ro/ro/ de unde persoanele interesate pot achizitiona mobilier, accesorii pentru masa, pentru birou, produse pentru hol, baie si bucatarie, pentru camera de zi, decoratiuni si crorpuri de iluminat si pot vedea cele mai bune oferte la electronice si electrocasnice.

In plus, cei care pot ajunge in magazinele IKEA au posibilitatea de a consulta catalogul online pentru a sti exact ce produse pot cumpara dar si ce mancare pot comanda cat timp asteapta in magazin. Produsele IKEA pentru copii sunt foarte apreciate de cei mici dar si de parinti iar in perioada sarbatorilor, de Black Friday sau cu alte ocazii reducerile sunt semnificative.

Produsele sunt accesibile ca si pret insa cei care nu au posibilitatea de a le achizitiona pot face rate fara dobanda. Pe site exista chiar si o sectiune de produse mici, cu pretul sub 20 de lei care fac viata mai buna oricui le comanda insa si oportunitatea de a cumpara un gift card pentru cei dragi in apropierea unei zile importante. Site-ul magazinului Ikea ofera si informatii clare despre adresa magazinelor, oferta produselor, despre livrarea care este efectuata in cele mai bune conditii pentru a implini visele clientilor dar si despre instrumentele de planificare si posibilitatea de instalare sau asamblare a mobilierului.

Serviciul de cusut este foarte apreciat de clienti si poate fi gasit si in sectiunea online in care visele prind forma dorita. Perioada de retur a produselor este de 365 de zile, iar o data aflati in magazin, clientii au acces la internet gratuit dar si cafea si ceai din partea casei.

Unul din cele mai apreciate magazine online, Ikea isi deschide portile clientilor dornici de a schimba ceva in viata si in casa lor, dar si a persoanelor care viseaza la un job in acest domeniu.

Program de lucru Ikea:

  • Luni – Vineri 10.00 – 22.00
  • Sâmbătă – Duminică 09.00 – 22.00