Începând cu anul 2009, magazinul online Ideaplaza.ro a intrat pe piața cadourilor, fiind printre primele magazine online din țară, cu acest specific. De la bun început, cei de la IdeaPlaza.ro au încercat să ofere produse și servicii care să corespundă așteptărilor și care să ridice nivelul de încredere al clienților.
În prezent, peste 2000 de produse sunt disponibile în magazin și pot fi livrate în termen de 24-48 de ore, oriunde pe teritoriul României. Cadouri haioase, speciale, tricouri personalizate sau cadouri pentru casă și grădină vă sunt la un click distanță, pe Ideaplaza.ro. Partea bună e că, puteți alege un cadou pe care să-l personalizați cu imagine și text.
Comanda se realizează cu ușurință, creând un cont (aici trebuie doar să completați câmpurile respective cu datele dvs. de contact) și adăugând produse în coș; experiența cu IdeaPlaza.ro este accesibilă tuturor, este interactivă și plăcută.
Dintre valorile IdeaPlaza.ro amintim seriozitatea, buna organizare, profesionalismul, lucrul în echipă, motivația și accesibilitatea. Echipa este formată din oameni perseverenți, care sunt deciși să aducă acest magazin online în topul magazinelor din țară. Aceștia oferă mereu informații corecte și exacte pentru serviciile și produsele oferite.
IdeaPlaza.ro intenționează să-și extindă gama de produse comercializate și, până în anul 2020, să se transforme într-un magazin online generalist.
În principiu, perioada de livrare este cuprinsă între 24 – 48 de ore de la efectuarea comenzii (oriunde pe teritoriul României), comenzile mai mari de 250 de lei beneficiind de transport gratuit. Pentru comenzile mai mici, va trebui să achitați un cost de transport de 15 lei (pe lângă prețul produsului/produselor cumpărate).
Conform legistlației în vigoare, dacă nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat, aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire. În acest sens, aveți la dispoziție Formularul de contact, pe site.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ideaplaza.ro