Electronicele si electrocasnicele sunt nelipsite din viata omului modern care traieste dupa regulile societatii, care vrea sa fie in permanent contact cu tehnologia si sa se bucure de fiecare clipa petrecuta in locuinta sa dotata complet cu modele de ultima generatie. Chiar daca nu toti isi permit aceste modele scumpe, oamenii tot au nevoie de un frigider, de o masina de spalat rufe, de un aragaz si de un fier de calcat, de un aspirator si o hota, cu alte cuvinte minimul necesar de electrocasnice pentru o viata cat de cat confortabila. Magazinul online Ideall.ro ofera clientilor interesati sa cumpere acest tip de produse posibilitatea de a o face, prin simplul acces online de pe un dispozitiv conectat la internet in acest site.

Clientii isi pot achizitiona din oferta magazinului online electrocasnice mari, electrocasnice de bucatarie, electronice mici si aparate electronice si produse IT. Cu alte cuvinte, oamenii pot cumpara combine frigorifice, frigidere, congelatoare, lazi frigorifice, masini de spalat rufe si vase, uscatoare de rufe, plite, hote, cuptoare incorporabile si aragazuri. Lista continua cu aspiratoare, masini de calcat, blendere, mixere, espressoare, roboti de bucatarie, televizoare, telefoane mobile si laptopuri.

Comanda poate fi lansata telefonic sau online. Practic, clientii trebuie doar sa isi creeze un cont online, sa ofere informatiile necesare identificarii si livrarii, sa adauge produsele in cosul virtual, indiferent cat de mari, voluminoase sau scumpe ar fi ele, sa finalizeze comanda si sa o confirme. Dupa confirmare, comanda este livrata prin intermediul curieratului rapid in cateva zile lucratoare, in unele cazuri livrarea este gratuita. Gratuitatea face referire la coletele livrate in Bucuresti si in imprejurimi dar si la produsele ce apartin unor branduri de top. Clientii au posibilitatea de a plati in rate toate produsele comandate, in caz contrar plata se face in numerar la livrare sau prin ordin de plata ori virament bancar.

Cu siguranta clientii vor opta pentru varianta comandarii electronicelor si electrocasnicelor online, pentru a scuti timp si efort in cazul cumpararii acelorasi produse dintr-un magazin fizic.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ideall.ro