Iconicul.ro este un magazine online înființat în anul 2014, organizat și condus de o echipă formată din oameni cu o experiență de peste 10 ani. Acesta comercializează o varietate de produse fashion, ce se regăsesc la un raport calitate/preț excelent.
Stocurile sunt actualizate cu produse noi în fiecare săptămână. Iconicul și-a propus să devină un furnizor principal de îmbrăcăminte și încălțăminte în concordanță cu stilul street-casual-funky, având în vedere și o extindere la nivel internațional.
Produsele comercializate sunt noi, în ambalajul original al producătorului, în momentul livrării fiind însoțite de factură fiscală și certificat de garanție (după caz, fiind valabil 30 de zile), conform legislației în vigoare.
Prețurile sunt actualizate zilnic și nu includ T.V.A, Iconicul.ro fiind o firmă neplătitoare de T.V.A; prin urmare, nu se includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod special pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel hotărât de către consultantul de vânzări, în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă sigură sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.

Pentru un număr cât mai mic de click-uri și pentru o navigare cât mai ușoară vă puteți folosi de următoarele informații: 

 • Pe pagina principală a magazinului online, veți găsi în partea de sus, dreapta, paginile prin care se pot accesa următoarele zone: Contact, Contul meu, Favorite si Coșul meu;
 • Categoriile sunt afișate în ordinea: bărbați, femei, accesorii și noutăți. Sub zona categoriilor, mai găsiți posterele care fac referire la anumite colecții de produse, pe care le puteți accesa apăsând un simplu click- stânga din mouse;
 • Tot pe pagina principală, veți observa că produsele sunt afișate în 3 rubrici (3 coloane): rubrica Noutăți, unde veți găsi produsele de actualitate; rubrica Produse de top, unde veți gasi produsele de top, adică cele mai cumpărate; rubrica Cele Mai Căutate, unde veți gasi produsele cele mai în vogă;
 • În partea din stânga, în dedesubtul secțiunii de abonare, găsiți testimonialele clienților – afișate prin intermediul unui temporizator -.

Pe pagina oficiala de Facebook, puteți vizualiza numărul total de aprecieri, respectiv de urmăriri. Nu există rubrica numită Recenzii, ci doar rubrica numită Comunitate.

Politica de retur. Aveți siguranța returnării și schimbării produselor, cu ajutorul legii împotriva fraudelor și abuzurilor, prin care produsele cumpărate online pot fi returnate fără invocarea unui motiv, în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

 • Important de reținut este că:
  – este necesar să completați formularul de schimb/retur, iar după verificarea solicitării și a datelor înregistrate, urmează ca unul dintre reprezentanți să vă contacteze telefonic pentru stabilirea tuturor detaliilor schimbării/returnării produsului.
  – produsul pe care doriți să-l returnați trebuie să fie însoțit de ambalajele originale cu care a fost livrat, etichetele și actele însoțitoare, iar produsul nu trebuie să fie uzat/purtat.
  – în cazul în care produsul prezintă defecte de fabrică îl puteți înlocui cu unul identic.
  – există posibilitatea să înlocuiți produsul achiziționat cu unul identic, dar la o altă măsură sau cu un alt produs diferit.
  – produsul pe care îl returnați trebuie trimis către adresa mentionată pe site, dvs. suportând taxele de curierat, ulterior, în maxim 14 zile de la data sosirii acestuia, urmând rambursarea sumei respective.
  – pentru o colaborare cât mai bună, firma poate solicita un curier UrgentCargus care să ridice coletul de la locația dvs, caz în care taxa de curierat să fie aprox. 14 lei, urmând ca această sumă să fie reținută din suma pe care trebuie să o ramburseze pentru produsele returnate.

Politica de livrare. Produsele sunt livrate oriunde pe teritoriul tării, cu ajutorul firmei de curierat UrgentCargus. Transportul este gratuit pentru comenzile ce depășesc suma de 190 lei, iar pentru comenzile mai mici, costul transportului este 13.99 lei. Livrarea se face în 24-48 de ore, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 09:00 – 19:00. Important: după trei încercări nereușite ale curierului de a livra coletul la adresa specificată în comandă, produsul va fi returnat către magazin.

Primiți discount: 5pentru prima comandă.

Mai jos aveți dreptul să votați și să vă scrieți experiențele pe care le-ați întâmpinat cu produsele, cât și îndrumări referitoare la cum ar putea să se îmbunătățească serviciile magazinului în viitorul apropiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Iconicul.ro