Jucariile nu se vor demoda niciodata. Familiile in care exista copii mici dar si mai mari cauta in permanenta jucarii potrivite varstei si preferintelor sau hobby-urilor prichindeilor. Magazinul online Iaujucarii.ro este spatiul virtual in care parintii pot face achizitii importante pentru distractia dar si educatia copiilor. Pentru a gasi o jucarie sau o figurina care in mod normal este mai greu de gasit pe piata din tara, parintii pot apela la specialistii Iau Jucarii pentru a le face prichindeilor o surpriza.

Jucaria mult visata este livrata in cel mai scurt timp pentru a-i oferi copilului o bucurie cu ocazia zilei de nastere, a onomasticii sau cu orice alta ocazie. Echipa din spatele acestui magazin online aduce in fata parintilor prea ocupati sa isi mai piarda timpul prin magazine de specialitate cu prichindeii de mana in cautarea unei jucarii. Fie ca isi doresc sa achizitioneze o jucarie pentru un bebelus, un copil mai mare, un set Lego sau o carte interesanta, reprezentantii Iau Jucarii le stau la dispozitie cu raspunsuri la toate intrebarile si cu jucarii ce sporesc imaginatia, capteaza atentia, produse de inalta calitate, fabricate la standarde Europene.

Jucariile apartin celor mai mari producatori in domeniu, firme cunoscute la nivel international, printre care se numara si LEGO, Vtech Baby, National Geografic, Fisher-Price, Sassi Junior iar lista poate continua. Comanda se da online, rapid si simplu, prin completarea unui formular cu datele personale si crearea unui cont. Dupa ce jucaria sau jucariile preferate sunt alese si introduse in cosul virtual, ramane doar alegerea variantei de transport si finalizarea comenzii. Dupa confirmare, la 24-48 de ore, comanda este trimisa la domiciliul clientului prin Curierat Rapid contra unei sume stabilita si expusa pe site.

Produsele comercializate sunt toate noi si insotite de certificate de conformitate sau de garantie, iar descrierea acestora este amanuntita, specificand dimensiunile exacte ale produsului si cu o fotografie relevanta. In cazul in care clientii nu sunt multumiti de comanda primita, pot face returul produselor, conform prevederilor legale, in maxim 30 de zile din momentul primirii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Iaujucarii.ro