Jocurile video, încă de la apariția lor, au captat atenția multor persoane, atât de vârste fragede, cât și mai înaintate. În momentul de față, se joacă deopotrivă copii, cât și adulți pe calculator sau pe telefon, pe tabletă sau consolă. Acum, în societatea modernă, tendința oamenilor de rând de a se transforma în gameri de succes, gameri amatori sau chiar împătimiți este din ce în ce mai pregnantă. Site-ul i-buy.ro aduce în prim plan tocmai această pasiune a lor, de a juca jocuri video. Magazinul online de cdkey-uri din țară – care trimite jocurile pe e-mail după ce comanda este plasată și banii sunt primiți – este din ce în ce mai apreciat de gamerii din toate colțurile țării. Site-ul i-buy a apărut tocmai din pasiunea unor gameri care joacă jocuri online și vor să își împărtășească pasiunea cu alți oameni pe o piață atât de neglijată de experții în IT. Pentru cei care s-au plictisit de aceleași jocuri sau pur și simplu nu mai au ce să mai downloadeze gratuit care să le și meargă și să nu le strice dispozitivele, acest site oferă varianta jocurilor originale livrate prin e-mail.

Pirateria online nu este tocmai cea mai bună și mai legală soluție, motiv pentru care este recomandat gamerilor să își cumpere un joc bun astfel ca o parte din prețul plătit să ajungă și la dezvoltatorii săi care să folosească banii pentru a lansa noi îmbunătățiri, update-uri sau versiuni. Licențele electronice ale jocurilor sunt luate din SUA sau Marea Britanie. Magazinul online i-buy are sute de clienți multumiți, mii de mesaje răspunse prompt pe e-mail și mii de licențe vândute, ceea ce înseamnă totală implicare și interes din partea echipei. De pe site pot fi achiziționate jocuri faimoase precum SIMS, Fallout, Minecraft, NFS, CS GO, WOW, Football Manager, Fifa, Doom sau DOOM!

Livrarea produselor electronice se face direct prin e-mail dup procesarea plății, iar în 14 zile calendaristice cumpărătorul poate returna, din varii motive produsul în cazul în care nu se încadrează standardelor și așteptărilor sale. Cert este ca magazinul online ce vinde jocuri video reprezintă cea mai bună descoperire a gamerilor pasionați! Prin abonarea la newsletter-ul magazinului veți primi un voucher cu o reducere de la 3%, valabil la prima comandă.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe I-buy.ro