Cel mai bun motor de cautare pentru hoteluri, pensiuni si alte unitati de cazare, Hotelscan.ro ii ajuta pe turistii interesati sa isi planifice un concediu de vis sa gaseasca cea mai buna solutie pentru vacanta lor. Acestia nu mai sunt nevoiti sa caute pe diferite site-uri pentru a face economii semnfiicative. Serviciul Hotelscan este de comparare a unitatilor de cazare. Pe pagina principala se ofera acces la toate informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie. Astfel, turistii pot compara preturile, galeriile foto, serviciile disponibile, hartile locale, precum si datele de sosire, de plecare, distanta fata de centrul orasului sau statiunii, precum si evaluari pentru fiecare hotel. Serviciul de cautare pe site este gratuit, nu are costuri suplimentare, preturile afisate pe Hotelscan sunt aceleasi cu cele prezentate pe site-ul de rezervare pentru hotelul respectiv. Obiectivul celor de la Hotelscan este acela de a oferi clientilor posibilitatea de a studia costuri reale intr-o singura pagina, fie ca este vorba de mici pensiuni sau de mari hoteluri de 5 stele.

Cei care acceseaza aceasta platforma de cautare economisesc cu pana la 35% mai mult per rezervare, astfel incat aceeasi camera poate sa coste mult mai mult, in functie de site. Pretul afisat pe site este cel mai mic posibil pentru ca a fost ales din cele mai bune oferte disponibile. In plus, online pot fi comparate preturile pentru hoteluri, case de vacanta sau pensiuni, atat din tara, cat si din strainatate. Scopul reprezentantilor acestui site este de a ajuta turistii sa gaseasca cazarea care indeplineste perfect asteptarile acestora.

De regula, cei care folosesc serviciile Hotelscan o data, vor apela de fiecare data cand pleaca in concediu sau in vacanta la acesti profesionisti.Satisfactia lor este maxima atunci cand gasesc fara probleme camera de vis. Siguranta informatiilor, competitivitatea preturilor si seriozitatea sunt principalele atuuri ale acestui site. Zi de zi in mediul online turistii gasesc cele mai bune rezultate ale cautarilor lor si cel mai mare numar de optiuni de cazare disponibile in intreaga lume.Pentrru fiecare camera, turistii pot compara preturi, facilitati, recenzii si servicii disponibile.