Pe site-ul Hostico.ro putem comanda o mulțime de produse web de găzduire dar și înregistrare domenii. Site-ul Hostico este deținut de către compania Awesome Projects SRL și activează de mai mulți ani pe piața românească. Compania este cunoscută mai ales pentru serviciile de găzduire web. Hostico se remarcă prin prețuri optime, vechime pe piață, suport online rapid și gamă variată de servicii. Putem înregistra domenii din TLD-uri diferite începând cu .ro, .com, .net, etc. La achiziția unor anumite pachete de găzduire pe o perioadă de 1 an veți primii domeniul gratuit. Procesarea domeniului este de asemenea rapidă. Serverele se află în Data Center-ul GTS Telecom. Câteva tehnologii utilizate: Linux, Cpanel, WHM, Cloudlinux, Cloudflare, Softaculous, SiteBuilder, R1Soft Backup, Virtualizor și XEN.

Hostico oferă 4 tipuri de pachete pentru găzduirea web. Personal, Business, Resller și SEO. Cel mai ieftin pachet de găzduire Web costa 0.99 euro lunar și oferă un spațiu de stocare de 2.5 GB SSD, trafic nelimitat și ssl gratuit. Cel mai scump pachet de găzduire este Maxi Reseller și oferă 90 gb spațiu de stocare SSD, ip dedicat, trafic nelimitat, ssl gratuit, etc.

Dacă doriți să găzduiți site-uri cu multe vizite sau care necesită mai multe resurse, puteți alege un server VPS. Veți avea resurse alocate doar pentru site-ul dvs. Cel mai ieftin server vps costă 19.99 euro lunar iar cel mai performant 44.99 euro lunar. Serverul vps de 12.50 euro are următoarele resurse: 50 gb stocare, 2 cp-uri de + 4.000 MHz, 2 GB Memorie Ram, 4 GB Memorie VSwap, Trafic nelimitat și ip dedicat IPv4 și IPv6.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Hostico.ro