Hosterion este o companie bazată pe oferirea de soluții web. Pe site regăsim servicii precum: găzduire web, găzduire web avansată, servere vps și înregistrare domenii web. Pachetele de găzduire încep de la 3 euro lunar și pot ajunge până la 30 euro lunar. Diferența dintre pachete este reprezentată de spațiul de stocare și numărul de domenii găzduit. Toate pachetele beneficiază de trafic nelimitat. De asemenea, toate pachetele de găzduire includ și certificat SSL gratuit. Ca panou de control regăsim popularul Cpanel. Pachetele beneficiază de asemenea de soluții anti-spam și anti-hack.

Dacă aveți site-ul găzduit la alt furnizor și doriți să vă mutați la Hosterion, migrarea este gratuită. Uptime-ul serviciilor este de 99,9%. De asemenea, migrarea se efectuează planificat și fără downtime-uri ridicate.

Pentru cei care doresc găzduirea unor site-uri cu multe vizite sau magazine online, este recomandat să aleagă un pachet de găzduire avansată. Ele se diferențiază prin alocarea de resurse precum CPU, memorie ram, etc. Astfel, site-ul va funcționa impecabil iar timpul de încarcare va fi redus.

Pe partea de înregistrare domenii, Hosterion are prețuri foarte bune. De exemplu, un domeniu .ro costă 7 euro, transferul este 0 iar reînnoirea tot 7 euro. Puteți opta și pentru alte extensii precum .com, .net, .info, etc.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Hosterion.ro