Horus-Center.ro este un magazin ce comercializeaza o gama foarte variata de birotica, papetarie, rechizite pentru scolari, jocuri si jucarii pentru copii, produse de curatenie si IT. Cu alte cuvinte, oferta este foarte bogata iar scopul reprezentantilor magazinului este acela de a le pune la dispozitia clientilor produsele si accesoriile din categoriile de interes mai sus mentionate. Magazinul Horus Center ofera posibilitatea platii ramburs sau in rate produselor existente in oferta zilnica.

Pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a nu rata nicio oferta, zilnic poate fi accesata adresa acestui magazin online care scuteste cumparatorii de zecile de minute pierdute la cumparaturi in cautarea celor mai bune produse la un pret convenabil. Cu alte cuvinte, clientii isi pot achizitiona hartii, cartoane si medii speciale Xerox pentru birou sau acasa, plicuri, role de fax si case de marcat, bibliorafturi, genti si serviete, capsatoare, perforatoare, calculatoare de birou  si accesorii mai mari sau mai mici care vin in sprijinul tuturor celor care au nevoie de ele.

De asemenea, sunt disponibile si instrumente de scris si corectat, distrugatoare de documente, laminatoare si folii de laminat, mobilier pentru birou si scoala, genti de voiaj si trolere si produse de curatat pentru articolele IT foarte bune, care nu le afecteaza in niciun fel. Comanda se realizeaza rapid, fiind necesara crearea unui cont de client si alegerea produselor care, din cosul virtual pot ajunge la usa clientului in doar cateva zile lucratoare. In perioadele aglomerate in care magazinele de profil sunt aproape inaccesibile, precum inceputul scolii sau Black Friday, magazinul online Horus-Center este cea mai buna alegere a clientilor care prefera sa nu piarda timpul pe drum si sa nu faca o cheltuiala inutila incercand sa gaseasca cele mai bune oferte in orasul lor.

De la jocuri pentru copiii mari pana la jucarii pentru copiii mici, de la ghiozdane complet echipate pentru scoala si gradinita pana la laptopuri ultra-performante, toate aceste produse sunt disponibile in urma contactarii prin e-mail, prin intermediul telefonului sau al chat-ului. Clientii se pot abona la newsletter si pot solicita informatii legate de preturi, stocuri si modalitati de plata iar raspunsurile vor fi oferite prompt.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Horus-Center.ro