Ceasul este, din cele mai vechi timpuri, deopotrivă un accesoriu estetic, dar și foarte util la mâna doamnelor și a domnilor. Horologer.ro este magazinul online specializat în comercializarea de ceasuri de damă și ceasuri de bărbați, precum și de ceasuri speciale, de la mărci recunoscute la nivel național și internațional. Aici, ceasul nu este privit ca pe un simplu accesoriu, ci ca fiind o bijuterie ce trebuie păstrată și apreciată la adevărata ei valoare. Magazinul cu ceasuri elvețiene autentice Horologer, distribuitor al ceasurilor Cuervo y Sobrinos și Election, precum și Grovana și Mondaine, are oferte speciale, dar și ceasuri originale la cel mai bun raport calitate-preț! Din magazinul online pot fi comandate diferite cadouri și accesorii ce fac referire la ceasuri de mână pentru doamne sau domni, de la cutii de ceasuri până la seturi de butoni cu mecanismul unui ceas mecanic.

În cadrul acestui shop, ceasurile ce pot fi comandate sunt fie analogice, fie digitale, nu poate fi vorba de smartwatch-uri, ci doar de ceasurile clasice cu o valoare inestimabilă. Ceasul poate fi purtat sau făcut cadou, un cadou care, cu siguranță, nu va fi uitat niciodată. Pentru a comanda un astfel de ceas, clienții trebuie să își facă un cont pe site, să aleagă produsul care li se potrivește și să îl adauge în cos, însă lucrurile nu se opresc aici! Este necesară validarea și confirmarea comenzii înainte de a fi livrată la domiciliu în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp.

În afară de comercializarea ceasurilor, experții acestui magazin online se ocupă și cu reparații de ceasuri de la cele mai cunoscute branduri. Aceste servicii includ revizia generală, igienizarea ceasului, satinarea și testarea etanșeității, înlocuirea bratarii sau curelei, reparațiile parțiale sau înlocuirea mecanismului, schimbarea geamului sau reparația brățării, ajustarea acesteia sau înlocuirea telescopului, schimbarea bateriei și, nu în ultimul rând, demagnetizarea. Horologer este un magazin care a luat naștere din pasiunea unei familii pentru ceasuri, o familie cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Ceea ce oferă magazinul Horologer.ro sunt transparența, implicarea directă în repararea și achiziționarea ceasului și dezvoltarea relațiilor de prietenie cu clienții.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Horologer.ro