Magazinul online Hornbach.ro este un ajutor de nadejde pentru toti clientii care vor sa amenajeze, sa reamenajeze, sa isi monteze instalatii de incalzire sau de racire a aerului din locuinta, sa isi amenajeze curtea si gradina, etc. Hornbach este magazinul numarul unu in rezolvarea oricarui proiect. Clientii isi pot manifesta dorintele sau curiozitatile online, in magazinul care le ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi tendinte si oferte dar si de a comanda online produse care in mod normal sunt disponibile numai in magazinele de specialitate.

Hornbach pune accent pe calitate de aceea nu ramane la stadiul de simplu magazin de materiale de constructii ci se implica in a-si ajuta clientii sa ia cele mai bune decizii. Fiecare proiect incepe cu o idee, iar acea idee poate porni de la o vizita pe site. Una din functiile magazinului online este si cea de planificare, care devine mai simpla si mai comoda ca oricand. Clientii pot descoperi proiectele Hornbach si le pot lua drept model dar si sortimentele disponibile pe care le pot achizitiona la cel mai bun raport calitate-pret.

Clientii care deja au un plan isi vor face cumparaturile mult mai simplu si mai rapid iar cei care au nevoie de consiliere, gasesc sprijin in unul din magazine. Totodata, clientii pot sa isi rezerve online produsele si sa le ridice din magazin sau le pot comanda pentru a le fi livrate la domiciliu.

La realizarea proiectului, specialistii Hornbach nu stau deoparte ci se implica, uneori chiar si de la distanta. Clientii pot accesa online instructiunile pas cu pas dar si tutorialele video, dar pot apela si la serviciile echipei de mesteri. In cazul in care la livrare, beneficiarii realizeaza ca au comandat prea putin, pot comanda marfa necesara pentru ca in depozit aceasta este disponibila in cantitati impresionante. Clientii care realizeaza ca au comandat produsul gresit pot face retur la marfa sau o pot preda direct in magazin si vor primi banii inapoi sau modelul corect. Pentru mai multe informatii, pentru cele mai bune oferte, magazinul online Hornbach.ro isi asteapta clientii.

Magazine Hornbach: București, Brașov, Timișoara, Sibiu.

Program de lucru Magazine Hornbach:

  • Luni.–​Sâmbătă: 08:00–​21:00
  • Dumică:08:00–​19:00