Banii stau la baza multor activitati ale oamenilor. Concret, nimic nu se poate face fara bani, atat din punct de vedere medical, imobiliar, al unor achizitii si investitii. Horacredit.ro ofera persoanelor aflate intr-o situatie financiara mai dificila posibilitatea de a obtine bani intr-un mod destul de rapid si de facil. Practic, se pot obtina pana la 3000 de lei pentru 30 de zile. Spre exemplu, atunci cand oamenii trebuie sa mearga la o nunta si nu au bani de dar, atunci cand trebuie sa isi faca o lucrare urgenta la medicul stomatolog sau sa plateasca o factura restanta in caz contrar consecintele sunt dezastruoase, singura solutie este sa apeleze la un credit online.

Principalul avantaj al creditului obtinut pe site-ul Hora Credit este acela ca poate fi accesat rapid si simplu, fara prea multe adeverinte de la locul de munca si fara dobanda la primul imprumut, fara ipoteca si fara garantii. In plus, transparenta este totala, de vreme ce chiar inainte de a aplica, clientul isi poate consulta data scadenta, suma totala de plata, precum si alte detalii importante ca DAE si rata dobanzii anuale.

Acesta este un imprumut obtinut rapid, fiindca dupa crearea unui cont pe platforma site-ului, dupa alegerea sumei necesare, clientului nu ii ramane altceva de facut decat sa astepte banii. Cine poate aplica pentru un astfel de credit online? Orice cetatean roman cu varsta minima de 19 ani, care detine un card sau un cont bancar si prezinta o copie scanata dupa cartea de identitate.

Practic, imprumutul poate fi al solicitantului in doar cativa pasi simpli: pasul unu implica aplicatia online pentru imprumut, pasul doi necesita completarea formularului de inregistrare iar pasul trei obliga clientul sa isi incarce o copie scanata a cartii de identitate si o copie a extrasului de cont bancar. Extinderea perioadei de rambursare este posibila dupa ce clientul plateste suma minima pentru prelungirea automata, primind astfel noul grafic de rambursare si o noua scadenta. Imprumuturile trebuie facute cu responsabilitate, astfel incat colaborarea client- Hora Credit sa fie de lunga durata si fara probleme.