Cu un nume atat de sugestiv, clientii magazinului online Holyfashion.eu pot fi doar luati prin surprindere in mod placut in urma alegerii facute. In cadrul acestui magazin sunt comercializate haine pentru femei si barbati cu o personalitate complexa si un stil vestimentar bine conturat. Nu oricine poate sa poarte produsele Holy Fashion, numai cei puternici carora nu le pasa prea mult de parerea celor din jur despre felul in care se prezinta in societate.

Pentru domnii si doamnele pasionate nu numai de shopping ci si de moda, acest nou magazin pe piata din tara imbina cele doua pasiuni si le ofera sansa de a investi in imaginea lor. Garderoba personala este modul prin care oricine isi exprima stilul, personalitatea, prin care oamenii isi contureaza calitatile si isi ascund micile defecte de natura fizica. Toate articolele vestimentare comercializate se incadreaza in stilul urban, cu o mare varietate de produse casual, office, sofisticate sau simple, destinate petrecerilor sau evenimentelor deosebite.

Doamnele pot comanda haine si accesorii din materiale de cea mai buna calitate, apartinand unor branduri de renume international, iar domnii isi pot imbogati garderoba cu produs sofisticate, prin care isi evidentiaza masculinitatea si curajul de a fi diferiti de ceilalti. In vreme ce alti barbati poarta doar costume sau jeansi si camasa, cei mai indrazneti isi exprima stilul prin pantaloni si tunici atipice, pentru care insa vor plati un pret ridicat, insa corect.

Printre brandurile cele mai renumite ale caror produse sunt comercializate in acest magazin online se numara si IP by Paris, Kate, La Haine Inside US, Le Specs, Sandro Ferrone si lista poate continua. Pentru a plasa o comanda ferma, clientii trebuie sa isi faca cont pe site, sa isi aleaga produsele conform preferintelor si marimii potrivite, sa le adauge in cosul virtual si, dupa ce si ultimul pas, acela al confirmarii comenzii este realizat, sa astepte livrarea prin intermediul curieratului rapid, in cateva ore sau zile lucratoare, cu posibilitatea deschiderii coletului.

Plata se poate face la livrare in sistem ramburs insa si online, in siguranta, prin card sau transfer bancar. In cazul in care unul din produse nu se incadreaza in cerintele sau exigentele clientilor, poate fi returnat in termen de 31 de zile!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Holyfashion.eu