Cine nu a auzit de magazinele H&M si cine nu a cumparat vreodata macar un articol vestimentar din oferta acestora? Cu siguranta foarte multi romani dar si oameni din intreaga lume se declara multumiti de calitatea acestor produse si de preturile accesibile. Magazinele H&M comercializeaza produse vestimentare pentru copii, doamne si domni dar si articole pentru casa de cea mai buna calitate. In functie de sezon, stocul este actualizat astfel incat oamenii sa gaseasca doar ceea ce au nevoie in oferta acestui magazin.

Pentru cei ce nu au timp sa mearga la cumparaturi, pentru cei ce nu au un magazin H&M in localitatea lor, exista varianta comandarii online a produselor din oferta pe site-ul www2.hm.com/ro_ro. Aici oferta este foarte variata, clientii pot gasi aceleasi produse ca si in magazinul traditional, iar cei ce se tem de faptul ca produsele comandate vor fi prea mari sau prea mici, adevarul este ca tabelul de marimi este foarte bine pus la punct astfel incat posibilitatea de a face returul produselor sa fie limitata.

Cum pot comanda clientii haine sau obiecte pentru casa din cadrul acestui magazin online? Primul pas este sa isi faca un cont de client, oferind indiciile cerute, detaliile solicitate, numele, numarul de telefon, adresa exacta si alegand o modalitate de livrare si de plata. Dupa crearea contului, clientii se vor autentifica, dupa care isi vor alege obiectele vestimentare mult dorite si le vor include in cosul virtual. Urmeaza finalizarea si confirmarea comenzii, pentru a fi siguri ca au rezervat produsele pe care si le doresc si pe care urmeaza sa le primeasca acasa.

Livrarea este rapida, in 4-6 zile lucratoare de la plasarea comenzii si confirmarea acesteia, clientii au posibilitatea de a face retur in cazul in care nu sunt multumiti de produs sau acesta prezinta rupturi sau alte probleme dar au posibilitatea si de a schimba marimea produsului. Pe langa obiectele vestimentare pentru intreaga familie, clientii pot cumpara si articole pentru casa, decoratiuni din sticla, din bumbac, colectii pentru diferite ocazii si sarbatori.