Magazinul online Hiris.ro comercializează o gamă extrem de variată de parfumuri de lux, produse cosmetice, seturi de cadouri, ceasuri, bijuterii și accesorii, portofoliul de produse crescând în permanență.
Produsele provin de la distribuitori autorizați, fiind calitative și 100% autentice, fapt pentru care magazinul garantează necondiționat originalitatea produselor vândute.
O echipă profesionistă în spatele magazinului Hiris.ro, strategiile de marketing și vânzare, precum și prețurile foarte mici, reușesc să poziționeze magazinul în primele poziții pe piața vânzărilor online.
Misiunea magazinului online este de a se afirma pe acest segment ca fiind un furnizor de top, oferind suport online și asistență telefonică, pentru a transforma sesiunea de shopping online într-o experiență atractivă și calitativă.
Parfumurile și cosmeticele sunt achiziționate de la producători certificați care furnizează produsele și în magazinele din mall-uri sau centre comerciale. Chiar și așa, Hiris.ro lucrează cu marje de adaos foarte mici, costurile de întreținere, chiria și angajați unui magazin online fiind mult mai mici comparativ cu cele ale magazinelor din mall-uri sau centre comerciale.
Comanda se livrează în România – prin Curierat Rapid specializat – costul transportului fiind de doar 15 lei oriunde în țară. Pentru comenzile mai mari de 350 lei, livrarea este gratuită. Trebuie știut că, pachetele sunt expediate în condiții adecvate de ambalare și protecție.
În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsele achiziționate, puteți cere înlocuirea (dacă este cu putință) sau returnarea acestora, într-un interval de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului.
Suma de bani vă va fi restituită în 14 zile de la retur, prin transfer bancar într-un cont în lei furnizat de către client, doar în condițiile în care produsele au fost înapoiate corespunzător, sigilate și fără urme de folosință.
Spre exemplu, produsele de consum nu pot fi returnate dacă acestea au fost desfăcute și folosite.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Hiris.ro