HemoStop.ro este un magazin online ce comercialiează tratamente naturiste pentru hemoroizi și fisuri anale. Produsele aflate pe site sunt clasificate în funcție de afecțiuni sau tipul lor. AStfel avem produse clasificate pe afecțiuni precum hemoroizi, fisuri anale, constipație și produse de tip cremă, ceai și fibre. Site-ul este unul informativ așa că veți găsi scheme de tratament, diagnostice și articole utile. Pe site se mai află de asemenea o pagina cu feedback de la clienți.

Tratamentele pot fi externe, interne și de tip dietă. Produsele sunt ușor tolerate de organism, conțin în proporție de 90-100% plante și nu au efecte secundare.

Magazinul se remarcă prin cele mai mici prețuri de pe piață, fiind comercializate produse direct de la producător. Dacă cumparați aceste produse din alte locuri, puteți plăti mai mult. Magazinul este unul destul de cunoscut, peste 25.000 de români au achiziționat produse de aici. Pe prima pagină vi se va afișa un meniu rapid cu cele mai frecvente probleme și afecțiuni. Site-ul va pune la dispoziție și un forum unde puteți posta ca anonim.

Transportul este gratuit la comenzi de peste 100 lei.

Vezi reducerile din saptamâna aceasta pe HemoStop.Ro