Haineselect.ro este un magazin online ce oferă servicii de calitate, o gamă variată de produse, făcându-se cunoscut pe piața de profil prin profesionalism, promptitudine și muncă.
Magazinul oferă la prețuri corecte piese vestimentare noi și accesibile de la renumiți distribuitori și producători din Polonia, Turcia și China. Pe site, găsiți peste 25000 de articole atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De la sport sau casual, la elegant, magazinul aduce clientului o gamă variată de piese vestimentare ieftine și calitative.
Oferte promoționale pentru produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte se află în magazinul online, la doar un click distanță. În plus, platforma ușor de folosit, vă îndrumă pas cu pas pentru a găsi produsul căutat și dorit, iar metoda de plata o veți alege singur și sigur. „Dressing-ul virtual” alături de siguranța plății fac din cumpărăturile online o adevărată plăcere.

Imediat după plasarea unei comenzi, veți fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteia, iar după procesarea acesteia, durata de livrare este de 24-48 ore pentru coletele expediate prin curier rapid național, iar internațional durata de livrare este de 48-72 h. Produsele comandate se livreaza pe tot teritoriul României prin curier rapid, costul transportului fiind de 14,90 lei. Linie Premium, de curând, Consiliere vestimentară, Produse Cadou, Vouchere în colet.
Orice produs achiziționat poate fi returnat sau schimbat în termen de 14 zile, cu condiția ca acesta să fie în stare perfectă, însoțit de factura fiscală emisă.