Se spune că nu haina îl face pe om însă, trebuie să recunoaștem că este unul din cele mai importante lucruri pe care mizează pentru a arată bine în orice situație. De exemplu, pentru a străluci la un eveniment, doamnele tind să se îmbrace chic și elegant, iar site-ul Hainedelight.ro vine în ajutorul celor care vor să își găsească hainele potrivite pentru orice fel de ocazie. În acest magazin de fashion, femeile pot găsi deopotrivă o rochie de ocazie sau o ținută casual sau sport, dar și ținute care le scot din anonimat, de la rochii, bluze, fuste, până la accesorii importante, precum ceasul și încălțămintea. Raportul calitate-preț pentru fiecare produs comercializat este unul corect, iar publicul țintă este reprezentat de femei cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Comenzile se plasează simplu și rapid, mărimile corespund tabelului, iar livrarea se face rapid. Atitudinea personalului este una pozitivă, fiind oameni amabili și capabili să consilieze chiar și prin telefon ce mărime ar fi cea mai potrivită. Spre exemplu, pentru o urgență, pentru o rochie ce urmează să fie purtată la o nuntă, livrarea poate fi făcută mult mai rapid. În cazul în care, din păcate, produsele nu corespund așteptărilor sau măsurilor clientelor, acestea pot fi returnate în doar câteva zile și tot într-un timp scurt, clientele își vor primi banii înapoi. HaineDelight.ro oferă clienților transport gratuit la comenzi de peste 250 de lei, iar plata se efectuează la primirea comenzii, în sistem ramburs, curierului ce efectuează livrarea.

Se pot face comenzi și din afara țării, dacă plata produselor este realizată în avans, iar pentru serviciile de livrare în țară nu se poate face verificarea coletului la primire. Așadar, pot fi comandate rochițe, fustițe, cămăși, pantaloni, salopete, paltoane, chiar și rochii de domnișoare de onoare, la prețuri foarte accesibile. Costul de livrare este de 16 lei, iar perioadă de returnare este de 14 zile din momentul recepționării produsului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Hainedelight.ro