Gymbeam.ro este un magazin online special dedicate persoanelor care merg la sala, care fac antrenament fizic, care pun mare accent pe miscare si pe conditia fizica. Aici pasionatii de fitness pot gasi diferite proteine, suplimente nutritive sau accesorii de la cei mai renumiti producatori la nivel mondial.

GymBeam este un magazin online care isi deschide portile tuturor celor care practica antrenamente fizice, celor care isi sacrifica timpul pentru a-si sculpta si modela corpul asa cum l-au visat. Practic, ce pot cumpara clientii din magazinul online Gym Beam? Proteine din carne, dar si pentru vegani, concentrate si gustari proteice, proteine pentru slabire, precum si suplimente nutritive importante: amonoacizi, gainere si carbohidrati, creatina, anabolizanti, stimulente, arzatoare de grasimi dar si bauturi pentru toata durata antrenamentului.

In plus, in magazinul online clientii vor gasi oferte si pentru imbracaminte sport pentru femei si barbati, manusi, chingi, carlige, echipamente pentru fitness, precum si multe alte accesorii. Printre cei mai importanti producatori in domeniu merita mentionati All Nutrition, Nutrend, Nutrex, Cobra Labs, Dedicated, Cellucor, iar lista poate continua.

Cum pot fi comandate si livrate produsele din cadrul magazinului pentru pasionatii de fitness? Simplu! Oamenii isi creeaza un cont online, inscriu datele personale necesare identificarii si livrarii, se autentifica, aleg unul sau mai multe produse pe care le adauga in cosul virtual, finalizeaza si confirma comanda. Urmeaza perioada de cateva zile de asteptare, timp in care coletul este livrat la domiciliu prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Clientii se vor dovedi multumiti nu numai de calitatea produselor ci si de promptitudinea serviciilor, de faptul ca au posibilitatea sa cumpere online si sa primeasca produsele in doar cateva ore (24-48) de la finalizarea comenzii. Cu siguranta cei care pun mare accent pe aspectul fizic si pe sanatatea lor vor deveni clienti fideli ai magazinului, indeosebi pentru ca au si posibilitatea returnarii produselor in cazul in care acestea nu se incadreaza in exigentele si asteptarile pe care le au. Produsele si accesoriile pentru persoanele ce practica fitnessul si merg la sala regulat apartin unor companii de renume, avand garantia calitatii.