Un magazin online cu produse de birotica si papetarie, Gutuie.ro ofera clientilor de toate varstele sansa de a se afirma la job sau la cursuri prin produsele folosite. O gama foarte larga de rechizite scolare, produse de birotica si papetarie, instrumente de scris si sisteme de prezentare precum si consumabile originale este disponibila acum si online. In plus, din magazinul Gutuie clientii isi pot achizitiona si mobilier de birou, produse de curatenie, produse pentru copii si produse pentru protocol. Nu in ultimul rand, sunt disponibile articole pentru bucatarie, caiuri si cafele, dar si articole IT&C.

Foarte multi clienti apreciaza pagina online a magazinului Gutuie, dar si pagina de Facebook unde pot afla cele mai noi informatii, oferte si promotii, spre exemplu inainte de inceperea scolii sau inaintea unor sarbatori importante. Cu o experienta de peste 5 ani in domeniu si de cativa ani si in mediul online, reprezentantii acestui magazin online pun la dispozitia clientilor o varianta cat mai variata de produse pentru birou atat pentru adulti cat si pentru copii, adaugand o nota de exclusivitate prin comercializarea unor piese unice pe piata din tara.

Atunci cand oamenii nu gasesc solutie de rezolvare la problemele lor din birou, atunci cand parintii vor ceva mai bun decat ceea ce se gaseste pe piata pentru copiii lor, cand cauta consultanta specializata pentru alegerea produselor potrivite, este necesara o vizita printre rafturile acestui magazin specializat cu premii importante (titlul de Cel mai bun magazin online de birotica si papetarie in 2013, 2014, 2015 la Gala Premiilor Ecommerce).

Metoda de achizitionare a produselor dorite este foarte simpla. Pasul unu este acela in care clientul isi face cont pe site, pasul doi reprezinta adaugarea produselor in cos, pasul trei este acela in care comanda este confirmata si de aici nu ii ramane clientului altceva de facut decat sa plateasca prin metodele mentionate pe site si sa astepte livrarea comenzii. Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid, astfel incat nimeni nu trebuie sa astepte prea mult pana ce comanda ajunge la domiciliu sau la sediul firmei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Gutuie.ro