Telefonul este unul din cele mai importante dispozitive ale societatii moderne. Sunt oameni care nu se pot dezlipi de telefon nici macar pentru cateva ore, nu neaparat din cauza ca asteapta apeluri importante ci pentru ca pot verifica starea vremii, pot consulta aplicatia GPS pentru a ajunge in siguranta la destinatie, pot lua legatura cu cei dragi si isi pot verifica contul de e-mail pentru a vedea daca au notificari importante. Pentru cei care stiu ca fara un telefon performant lumea lor nu ar mai fi la fel de palpitanta, magazinul online Grandgsm.ro are oferte de nerefuzat la telefoane si accesorii.

Telefoanele vandute aici au cel mai bun raport calitate-pret, apartin unor companii producatoare de renume precum Samsung, Huawei, Sony, HTC, sunt disponibile si huse tip carte, huse din silicon si suporturi auto. Cei care nu isi permit un telefon nou au la dispozitie telefoane SH de cea mai buna calitate, perfect functionale, iar cei care tin la telefonul lor pot opta pentru o folie de sticla.

Cum pot comanda clientii telefoane si accesorii de cea mai buna calitate? Simplu! Intra pe site, isi fac un cont de utilizator aici, se autentifica, adauga in cosul virtual produsul mult dorit, finalizeaza si nu in ultimul rand, confirma comanda. Dupa confirmarea comenzii, produsele sunt livrate la domiciliul clientului in cel mai scurt timp posibil, oriunde in tara in 24 de ore prin serviciile de curierat rapid.

Pentru a face o comanda rapida, clientii pot contacta reprezentantii magazinului online la telefon sau la adresa de e-mail, fara a fi necesara crearea unui cont de utilizator. Garantia produselor este conform legislatiei. Acestea sunt noi, in ambalajul original, au certificatul emis de producatori. Cei care nu sunt multumiti de produsul sau de produsele din colet pot face un  retur in 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Asadar, magazinul online Grand GSM garanteaza produse de calitate la cele mai mici preturi tuturor celor care au nevoie de un telefon performant sau de un accesoriu care sa il mentina in cele mai bune conditii de functionare.