Pamantul lucrat a adus dintotdeauna satisfactii oamenilor gospodari. Acum, a lucra pamantul nu mai este o sarcina atat de dificila ca pe vremuri, cand era nevoie de multa forta fizica si sudoare pentru a obtine rezultate satisfacatoare. Acum exista tot felul de unelte si utilaje mecanizate cu ajutorul carora oamenii isi pot ingriji gradina. Magazinul online gradinarul-gospodar.ro ofera tuturor doritorilor posibilitatea de a comanda utilaje agricole si accesorii pentru a-si indeplini sarcinile sau pentru a pune in practica un hobby mai vechi.

In cadrul magazinului Gradinarul-Gospodar, clientii pot gasi utilaje agricole pentru tractor, precum cositori, fertilizatoare, tocatoare, pluguri, lame de nivelat, cultivatoare, rarite, grape, freze rotative, fiecare fiind necesara pentru o anumita activitate intreprinsa pe camp sau in gradina. De asemenea, acest magazin le pune clientilor la dispozitie si accesorii pentru motocultor, motosapa si ATV, sisteme de irigat pentru gazon, echipamente si unelte pentru gradina, scule electrice, semanatori, echipament zootehnic necesar pentru cresterea vacilor, porumbeilor, pasarilor, aparate de muls, bidoane de transport sau tancuri de racire.

Viata de adevarat gospodar incepe prin achizitionarea tuturor uneltelor necesare obtinerii unei recolte bogate sau cresterii animalelor pentru propriul consum sau, de ce nu, pentru comercializare. Gradinarul Gospodar ofera clientilor posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de produse, de a comanda simplu si rapid tot ceea ce isi doresc sau le este necesar si de a primi acasa, in doar cateva zile/ ore de la confirmarea comenzii, produsele comandate, cu transport gratuit in toata tara pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 de lei.

Plata produselor se poate realiza in avans sau la livrare, prin sistem ramburs sau ordin de plata, clientii primind o garantie de 12 pana la 60 de luni pentru fiecare produs in parte. Magazinul online Gradinarul-Gospodar este unic importator si distribuitor al accesoriilor agricole ce apartin firmei Majar din Franta. Brandurile de renume reprezentate de aceste accesorii precum si preturile accesibile sunt motive suficient de bune pentru ca gospodarii sa apeleze la serviciile acestui magazin.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Gradinarul-gospodar.ro