Goldensite.ro oferă cursuri pe format DVD sau electronic care ajută persoanele interesate să își construiască propriul site în mediul online. Fiecare curs este împărțit pe trei module, cu lectii practice în format video, cu prezentarea modalităților simple de a crea un site fără cunoștinte de programare, ci doar cu minime cunoștințe de a folosi un computer conectat la internet. De asemenea, clienții primesc informații despre serviciile auxiliare ce trebuie conectate la site și despre modalitățile simple de a crea un magazin online. Acest site performant include servicii de introducere date, dar și de generare a campaniilor Adwords din categorii de produse sau produse. Promovarea este foarte importantă și de multe ori persoanele cu puțină experiență nu reușesc să își promoveze magazinul online în mod eficient, de aceea vânzările sunt minime, însă grație cunoștințelor și ajutorului primit de la specialiștii Goldensite, totul se poate schimbă în doar câteva săptămâni.

Cu ajutorul unei aplicații Excel, profesioniștii se conectează la baza de date a magazinului, descarcă produsele într-un astfel de tabel și creează campanii cu diferite combinații, generând mii de grupuri de anunțuri Adwords adresate publicului țintă. Mediul online în România începe să fie din ce în ce mai propice dezvoltării afacerilor, iar momentul este oportun pentru a intra acum pe piața online! Rezultatele sunt rapide și satisfacția este maximă. Așadar, cursurile video pentru dezvoltarea afacerii online sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-preț și pot fi comandate cu doar un simplu click și prin completarea unor câmpuri de informații, fiind apoi trimise direct la domiciliul clientului. De la crearea magazinului online până la optimizarea și performanța site-ului, de la promovarea eficientă în Google Adwords până la crearea unui site modern, toate aceste informații prețioase sunt prezentate prin intermediul produselor de pe site-ul Goldensite!

Așadar, cei care doresc promovare în mediul online, persoanele care nu doresc să cheltuiască sute de euro pe crearea și promovarea unui site personal sunt așteptate să își achiziționeze cursurile cu ajutorul cărora urmează să devină IT-iști profesioniști și să creeze și altora astfel de site-uri.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Goldensite.ro