Fumatul este un viciu la care oamenii nu pot renunta atat de usor. In primul rand exista dependenta fizica, apoi cea psihologica de tigara. Insa tigarile traditionale au multiple efecte negative asupra organismului. Sunt principala cauza a cancerului pulmonar, cancerului in gat, a afectiunilor respiratorii si nu numai. Fumatorii incepatori cat si cei inraiti sunt sfatuiti sa treaca ;a un “alt nivel” si sa aleaga tigarile electronice, viitorul fumatului, un viitor mai lipsit de riscuri si mai avantajos. Globalhubb.ro este magazinul online cu sediul in Brasov de unde fumatorii pot cumpara kituri de tigara electronica, lichide cu sau fara nicotina, in diferite arome si la un pret cat se poate de accesibil.

Tigara electronica nu este la fel de accesibila, adica nu se gaseste in magazinele traditionale de la colt de strada precum tigara traditionala, insa poate fi comandata online. Iar acest lucru avantajeaza fumatorii pentru ca, doar dand cateva click-uri pot avea kitul si lichidul acasa. Tigara electronica este o varianta mult mai economica. Acest lucru il dovedeste si calculatorul de pe pagina de start a site-ului unde fumatorii afla cat economisesc daca fumeaza un anumit numar de tigari la zi, comparativ cu tigara electronica.

Cum se comanda tigara electronica? Simplu! Cu un click pe globalhubb, site-ul foarte bine dotat cu kituri de tigara electronica, cu lichide in diferite arome si culori, clientul isi poate face un cont de utilizator, poate adauga produse in cos, poate finaliza comanda pentru ca mai apoi ultimul pas este asteptarea livrarii la domiciliu.

Produsele vin la domiciliu prin intermediul companiei de curierat rapid. Comenzile ce depasesc 149 de lei beneficiaza de transport gratuit. Tigarile electronice si lichidele de incarcare apartin unor branduri renumite la nivel national si international precum Thirsty, Chill Bro, The Capitans, California, Global Hubb, The London Range, Paco Liquid, Project Pure si lista poate continua.

Totodata, clientii pot afla de pe site care sunt avantajele tigarii electronice, cum trebuie sa vapeze, care sunt recomandarile specialistilor in domeniu, ce tip de tigari sunt potrivite pentru gusturile fiecarui fumator.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Globalhubb.ro