Magazinul online Glittio se remarcă prin gama variată de produse pentru femei, bărbați și copii, dar și prin experiența plăcută și sigură de shopping online. Astfel, magazinul online Glittio.ro promovează produsele de calitate, mai exact articole vestimentare care definesc un stil de viață echilibrat și confortabil. Colecții de îmbrăcaminte, accesorii de înaltă calitate și branduri internaționale sunt acum la un click distanță și la prețuri accesibile chiar pe Glittio.ro.
Echipa din spatele magazinului se remarcă prin eficiență și seriozitate, oferind o gamă largă de servicii profesionale fiecărui client (asistență în utilizarea site-ului, răspuns la orice întrebare legată de produsele oferite).

În magazin veți găsi îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii atent aleasă de la cei mai buni furnizori și cele mai renumite mărci (Vero Moda, Jack and Jones, Only, Vila). Rochii de seară sau cocktail, o ținută office ori o jachetă modernă vor contura mereu un look perfect, clasic, elegant și simplu. Comanda se plasează ușor și rapid și, accesând categoria Promoții, puteți vedea care sunt cele mai noi reduceri. Indiferent care este stilul dvs., din gama de produse oferită de Glittio.ro puteți face alegerea corectă.

Odată ce au finalizat comanda, clienții pot alege între diversele opțiuni de plată sigure și anume: prin ramburs, prin virament bancar sau prin intermediul cardului bancar. Cumpărătorii sunt informați în permanență despre stadiul comenzii, iar pentru comenzi mai mari de 150 de lei, aceștia se vor bucura de transport gratuit. Comenzile înregistrate în timpul săptămânii, până în ora 18:00, vor fi livrate în termen de 24 de ore, iar cele lansate în weekend vor fi expediate în termen de maxim 72 de ore.
În cazul în care sunteți nemulțumit de produsul comandat, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 30 de zile de la primire.