Magazinul online Glambazaar.ro comercializează o gamă variată de bijuterii, de la brățări, coliere, inele, cercei și pandantive, broșe la ceasuri, talismane, pietre, brelocuri, accesorii pentru păr și semne de carte.
În josul paginii, în partea stângă, site-ul are secțiunea „Mărturiile clienților”, de unde puteți citi părerile celor care deja au cumpărat, iar în partea dreaptă a browserului dvs. puteți începe o conversație cu un reprezentant Glambazaar.ro. Pentru orice întrebare, acesta vă stă la dispoziție.
Trebuie să știți că toate comenzile sunt confirmate telefonic. În cazul în care nu răspundeți la telefon două zile la rând, comanda dvs este anulată. Magazinul vă pune la dispoziție livrarea prin GLS- curier rapid – în orice localitate din România în 1-2 zile, cu un cost de 9 lei. Livrare este gratuită pentru comenzile mai mari de 199 RON. Livrarea în Uniunea Europeana se face prin Poșta Română (International) – livrare în 6-10 zile, cu un cost de 50 lei. În acest caz, livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 499 lei.
Toate bijuteriile au o garanție de 6 luni, iar dacă, în această perioadă, o brățară se rupe din cauza manipulării incorecte, păstrați piesele într-o cutiuță, trimiteți un mesaj către contact@GlamBazaar.ro cu datele dvs. de identificare și produsul pe care l-ați comandat pentru a fi identificată comanda. Ulterior, veți fi înștiinațat, iar un curier va veni să ridice cutiuța cu piesele de la dvs.. După ce reparația va fi făcută, vă vor trimite înapoi coletul cu bijuteria reparată. Pentru aceste operațiuni, nu veți plăti nimic, atâta timp cât bijuteria este în perioada de garanție.
Timp de 6 luni de la achiziție este gratuită atât reparația, cât și transportul. După cele 6 luni de garanție, vă bucurați în continuare de reparații gratuite la bijuteriile create de GlamBazaar, doar că dvs. veți achita transportul dus-întors.
Pentru modalitatea de a prelungi durata de viață a bijuteriilor, aveți mai multe informații în certificatele de garanție în secțiunea „Indicații de intretinere și de folosire”.
Aveți dreptul de  returna produsul în termen de 30 de zile, fără invocarea unui motiv. Se cere ca produsele să nu fie deteriorate. Costul transportului de retur este suportat de dvs., iar restituirea sumei de bani se va face într-un cont furnizat de dvs., de îndată ce produsele sunt verificate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Glambazaar.ro