În ziua de azi, alimentația este din ce în ce mai importantă în viața omului modern, căci într-o lume în care există atât de multe E-uri și conservanți, produsele bio sunt o alegere reușită pentru sănătatea întregii familii. În magazinul online Getbio.ro clienții vor găsi tot ceea ce le trebuie pentru o alimentație echilibrată.

Mai exact, ce oferă magazinul online Getbio.ro? Toate produsele ce nu pot fi găsite în mod obișnuit pe piață, atât în farmacii, magazine sau plafaruri. De la cerealele bio până la condimentele bio, de la detergenții și produsele de îngrijire bio până la pâinea bio și chiar snacks-urile bio, de la sucuri și uleiuri până la fructe uscate sau unt bio, toate sunt comercializate în cadrul magazinului online la cel mai bun raport calitate-preț. Aici totul este bio, este obținut din materii prime de bună calitate, prin tehnici de presare la rece, de măcinare sau de uscare extrem de eficiente, prin intermediul cărora nu se pierd nutrienții, vitaminele și mineralele. Getbio.ro este un început bun pentru o nouă viață, chiar dacă acest început se poate face la 30+ sau la 50+ ani.

Produsele comercializate în cadrul magazinului online aparțin unor producători de renume, iar clienții și le pot comanda în mod simplu și rapid prin completarea unui formular, crearea unui cont, livrarea fiind făcută la timp, în doar câteva zile lucrătoare. Pentru un stil de viață sănătos, pentru un aspect cât mai frumos al corpului și pentru o mare schimbare în ceea ce privește alimentația întregii familii și eliminarea produselor nesănătoase, magazinul online este dotat numai cu produse organice de cea mai bună calitate, peste 4000 de produse eco/bio certificate la nivel european.

Cu valori și principii foarte bine puse la punct, reprezentanții magazinului online Getbio își respectă clienții oferindu-le produse importante pentru sănătatea lor, produse pe care nu le pot obține după o simplă vizitare a magazinelor de specialitate din oraș, incluzând farmacii, plafaruri, piață sau hypermarketuri. Produsele eco/bio reprezintă marea schimbare de care au nevoie românii obișnuiți cu mâncarea grasă și preparată folosind procedee care le pot periclita sănătatea, pe termen lung. Livrarea se efectuează în termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Costul de livrare este de 15 lei, iar transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 200 lei. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa, costul returnării fiind suportat de către client.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Getbio.ro