Cei care cautau un magazin online de unde sa isi poata cumpara produsele de care au nevoie, de la cele ce tin de birotica, pana la cele ce tin de casa si gradina, de autoturisme si modelism ferovoar, de la baterii si incarcatoare pana la produse multimedia, de la produse ce tin de tehnica masurarii si surse de alimentare, pana la produse de electromecanica, automatizare si pneumatica, pana si produse electrocasnice, au posibilitatea de a le comanda direct din oferta magazinului online germanelectronics.ro. Gama completa de produse si livrarea pormpta si rapida a acestora sunt doar cateva dintre motivele pentru care cumparatorii sunt indemnati sa isi cumpere ceea ce au nevoie de aici. Germanelectronics este de fapt o platforma de vanzari online ce apartine companiei German Electronics SRL,  ca fiind unic distribuitor in tara al produselor ce apartin firmei Conrad din Germania. Din oferta de produse clientii pot alege ceea ce ii intereseaza, catalogul online cuprinzand peste 35000 de produse comercializate. De asemenea, specialistii ofera si consultanta referitoare la electrocasnicele pe care le pun in vanzare si la domeniul lor de aplicabilitate. O firma cu capital privat romanesc, cu sediul in Oradea, prezinta potentialilor cumparatori, atat persoane fizice, cat si juridice, o intreaga gama de electronice.

In ceea ce priveste modul de comandare si livrarea produselor de pe site-ul germanelectronics.ro, acesta este extrem de simplu. Comanda se plaseaza in mod convenabil, fie online, telefonic, prin e-mail sau fax, astfel incat toti cumparatorii sa aiba posibilitatea de a beneficia de oferta magazinului online. Pentru a comanda online produsele, este necesar ca potentialii cumparatori sa isi introduca datele de livrare si de facturare, precum si sa aleaga modalitatea de plata si de livrare inainte de a plasa comanda ferma.

Comenzile sunt trimise la domiciliul clientilor sau la sediul companiei lor, in functie de adresa pe care au oferit-o pe site, in cel mai scurt timp posibil, gratie serviciilor de curierat rapid. Mult mai facila este comanda prin e-mail sau telefonica, dar si comenzile prin fax sunt rapid procesate si trimise la adresa oferita.