Barbatii au nevoie de multe accesorii pentru a fi dichisiti si admirati la o intrunire de afaceri, la un eveniment special, la o reuniune. Unii barbati chiar vor sa iasa din tipare si sa arate perfect in diferite ocazii. Magazinul online Gents-Club.ro pune la dispozitia domnilor cravate, genti de voiaj, serviete, borsete, curele, manusi si portofele, batiste si papioane, ace de cravata si pinuri, in diferite marimi, modele si culori.

Comanda se realizeaza foarte simplu, prin inscrierea pe platforma, completand datele personale, alegand produsul sau produsele dorite si adaugandu-le in cos. Dupa actualizarea cosului si confirmarea comenzii, produsele sunt livrate la domiciliul clientului prin intermediul serviciilor de curierat. De asemenea, pentru a plasa comenzile online se pot trimite la numarul de telefon afisat pe site codurile produselor prin whatsapp sau telefonic iar raspunsul va fi unul prompt.

Barbatii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in magazinele de specialitate, sa piarda o gramada de timp, sa plateasca foarte mult pe o cravata care pe acest site are un pret corect. Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat sau prin Posta Romana, in functie de preferintele clientului. la comenzile mai mari de 100 de lei, livrarea este gratuita. Plata se face in sistem ramburs, fiind cel mai simplu si mai sigur mod atat pentru firma cat si pentru client.

In cazul in care produsul sau produsele comandate nu corespund preferintelor clientilor, acestea pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice. Asadar, Gent’s Club ofera domnilor cele mai frumoase modele de manusi si portofele, din materiale de cea mai buna calitate, cu un aspect fin si elegant. Totodata, domnii pot comanda genti de voiaj si cravate, batiste si papioane, potrivite pentru orice plecare, atat in interes de afaceri cat si in scop personal. Magazinul online Gent’s Club reprezinta solutia salvatoare a domnilor care nu au timp sa colinde magazinele de specialitate, sa piarda o gramada de timp si sa cheltuie mult pe unele accesorii pe care din alta parte le-ar lua la un pret mult mai mic!