Adevaratii domni isi arata rafinamentul si eleganta prin alegerile pe care le fac in materii de haine. Articolele vestimentare sunt alese cu mare atentie si sunt reprezentative pentru jobul lor, pentru personalitatea si caracterul acestora. magazinul online Gentlemenscorner.ro este o alegere inspirata a tuturor barbatilor care vor sa imbine utilul cu placutul, sa se incadreze in cerintele vestimentare de la locul de munca si sa iasa la evenimente purtand costume din materiale de buna calitate, apartinand unor branduri de renume. Unele din aceste articole vestimentare se bazeaza pe noi tehnologii, astfel ca exista posibilitatea achizitionarii unui sacou impermeabil sau chiar a unei camasi care fereste purtatorul de neprevazut, spre exemplu de varsarea unor lichide pe ea.

Gentlemenscorner este un magazin online pentru barbati rafinati, oferind deopotriva costume, camasi, cravate, tinute de gala cat si articole de iarna, de vara, ceasuri, dar si accesorii. De peste 8 ani magazinul online marca inregistrata in Comunitatea Europeana functioneaza cu singurul scop de a aduce clientilor satisfactie deplina in alegerile vestimentare pe care le fac. Asadar, aici este disponibila camasa care nu se pateaza, dar si costume sub brand propriu in Romania sau in strainatate. Produsele apartin unor branduri cu rezonanta pe plan mondial precum Valntino, Falke, Drapers, Cotonificio Albini, Cerruti si lista poate continua. Este suficienta alegerea articolelor vestimentare din catalogul online, in functie de culoarea dorita, de marimea potrivita, plasarea unei comenzi ferme si confirmarea acesteia, urmata de livrarea la domiciliul clientului.

Plata se poate face in sistem ramburs sau online, totul fiind securizat, returul produselor comandate se poate face in conditiile in care acestea nu corespund asteptarilor sau cerintelor clientilor iar misiunea reprezentantilor companiei este astfel indeplinita. Pentru a completa garderoba, pentru a alege tinute de inalta clasa, pentru a se bucura de aprecierea colegilor si a prietenilor, domnii sunt invitati sa isi aleaga haine de firma, din materiale calitative, incet, in liniste, in intimitatea propriei locuinte sau a biroului, stabilindu-si un stil vestimentar care sa le evidentieze si personalitatea. Termenul de livrare este de aproximativ 2-5 zile lucrătoare. Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 150 lei și 15 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile din momentul recepționării produsului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Gentlemenscorner.ro