Fiind printre cele mai mari magazine care comercializează gadgeturi și produse electronice, Gearbest.com pune la dispoziție o gamă variată de smartphone-uri, ceasuri inteligente, tablete, televizoare, dar și articole ce țin de casă și bricolaj, fashion sau îngrijire personală. Electrocasnice, produse de sănătate și frumusețe, articole sportive sau jucării pentru copii se găsesc, de asemenea, la un click distanță, pe GearBest.com. Prețurile sunt foarte accesibile, iar site-ul este construit cu un design simplu și intuitiv, ceea ce face ca experiența cu magazinul să fie una intuitivă și comenzile să se plaseze cu ușurință.

Un prim pas în efectuarea unei comenzi îl reprezintă înregistrarea pe site. Ulterior, puteți alege din cele peste 110.000 de produse, verificați și plătiți în siguranță (în funcție de opțiunea de plată convenabilă). Livrarea se face în majoritatea țărilor din lume, dar trebuie știut că, prețul transportului este influențat de greutatea produsului, destinația și metoda de expediere. În principiu, dvs. trebuie să alegeți destinația corectă și depozitul, apoi trebuie să selectați metoda de expediere pentru a obține un cost de transport corect. Oricum, informațiile amănunțite legate de preț vor fi vizibile la plasarea comenzii.

Opțiunea de efectuare a plății prin PayPal este foarte avantajoasă pentru dvs., tocmai pentru că sporește protecția cumpărăturilor online (mai exact, PayPal are rolul de a asigura și intermedia tranzacția efectuată de dvs.).
În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul comandat sau acesta prezintă vreun defect de fabricație, aveți posibilitatea de a returna articolul pentru o rambursare sau schimb în termen de 45 de zile de la primirea acestuia. Desigur, costul de returnare va fi suportat de dvs., iar produsul trimis înapoi se cere a fi în ambalajul original, nefolosit și nedeschis, pentru a putea beneficia de rambursare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe GearBest.com