Gazduireenterprise.ro este o companie ce se ocupă de servicii precum găzduire web, gazăduire server privat virtual, gaăzduire dedicată, etc. Principalul serviciu este găzduirea web, aici avem mai multe pachete disponibile, fiecare adaptat la anumite nevoie. Dacă avem un site nou sau de prezentare, este și firesc că cel mai mult ni s-a potrivi un pachet de gazduire web, mai ieftin. În afara de simpla gazăduire web, site-ul ne pune la dispoziție și pachete de gazduire wordpress. Cel mai ieftin pachet de găzduire web costă 9 lei lunar. Acest pachet oferă 5 Gb stocare, 3 Gb ram, 3 cpu core, php memory limit 512 mb și 30 de procese simultane. Backup-ul este zilnic, cu retenție la 21 zile. Găzduirea wordpress este perfectă pe site-urile ce rulează platforma wordpress, sunt pachete special adaptate pentru acest cms. Pentru site-uri mai mari sau magazine online avem la dispoziție găzduire vps intesinv, găzduire magento sau găzduire ecommrce.

Dacă doriți să găzduiți anumite scripturi sau platforme și aveți nevoie de resurse, puteți apela la un VPS. Prețurile încep de la 24 lei lunar și ajung până la 192 lei. Când vine vorba de caracteristicile VPS-ului, avem pachete ce oferă 1 core/1 GB ram și 20 GB spațiu pe SSD, acesta fiind cel mai ieftin pachet. Cel mai scump pachet, oferă însă 8 core/8 GB ram și 160 GB stocare pe ssd.

Gazduireenterprise vă pune la dispoziție și pachete de servere dedicate. Un server dedicat oferă resurse garantate, fiind practic singurul client pe acel server. Prețurile pentru aceste pachete încep de la 100 ron pe lună și ajung până la 1570 lei, lunar. Serverele benefiază de resurse diferite, în fucție de pachet.

Pentru securitate, avem la dispoziție două pachete de monitorizare și protecție. Pachetul de monitorizare costă 9 lei pe luna/site, include chestii basic precum malware attack, sql injections, etc. Pachetul de protecție avansat, costa 63 luna/site și include protecție optimă pentru site-ul dvs.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Gazduireenterprise.ro