Magazinul online Garkony-Shop.ro este locul ideal de unde doamnele își pot cumpăra încălțăminte de cea mai bună calitate, încălțăminte cu sau fără toc, foarte confortabilă. Sunt disponibile atât articole de primăvară-vară, cât și articole de toamnă-iarnă, sandale și pantofi cu toc în toate culorile și mărimile disponibile. Pentru doamnele care preferă încălțămintea sport/ casual sunt disponibili adidașii, tenișii, dar și balerinii, iar pentru cele care preferă încălțămintea de tip office, există o mare varietate de modele de pantofi. Pantofii sport casual, de ocazie, peep toe, sling backs sau cei eleganți sunt doar câteva dintre variantele pe care clientele le au la dispoziție pentru a le comanda.

Pe lângă încălțămintea de bună calitate, magazinul online Garkony-shop oferă clientelor și posibilitatea de a achiziționa genți office, casual sau chic, plicuri sau rucsacuri de damă și diferite accesorii, de la curele până la portofele. După ce clientele fac un tur virtual al magazinului și se decid asupra unui anumit model, urmează comanda propriu-zisă și confirmarea acesteia.
Concret, comanda se lansează online, este preluată de un operator și în câteva zile lucrătoare pantofii sau oricare alte produse comandate sunt livrate direct la ușă. Livrarea produselor este complet gratuită prin curierat rapid dacă valoarea comenzii depășește 100 de lei. Pentru produsele de pe stoc, nu este depășit intervalul de 24-72 de ore de livrare, iar pentru celelalte, este luat în calcul un termen de 7-10 zile lucrătoare. În cazul nemulțumirilor, produsele se pot returna fără justificare.

Cu peste un deceniu de activitate și experiență, magazinul online Garkony-shop.ro permite doamnelor și domnișoarelor să investească în propria lor imagine, să își îmbunătățească calitatea vieții și să aibă o prezență elegantă și feminină, orice prag ar trece.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Garkony-shop.ro