Pentru persoanele care locuiesc la curte, gradina si curtea reprezinta principalul obiect de interes. Gardenpedia.ro este magazinul online care asigura clientilor interesati de bunastarea gradinii lor cele mai bune oferte privind utilaje de intretinere, flori si plante, gazon si iarba, pomi si arbusti, pompe si produse pentru irigatii, piscine si lista poate continua. Cu alte cuvinte, oricine isi poate transforma gradina intr-un mic coltisor de Rai cu produsele originale cumparate din acest magazin online de renume national.

Unii oameni se apuca de gradinarit din pasiune, din proprie initativa, la cererea membrilor familiei, pentru ca admira sau invidiaza gradina vecinului, pentru ca vor sa manance mai eco si sa aiba o activitate placuta si relaxanta. Fie ca sunt la inceput sau au experienta in gradinarit, oamenii sunt invitati sa isi investeasca banii in mod util in produsele propuse spre comercializare din cadrul acestui magazin.

Dupa crearea unui cont online, clientii pot comanda din Garden Pedia ceea ce au nevoie doar facand click pe produs si adaugandu-l in cos. Plata se face in sistem ramburs, in numerar la livrare, dar si folosind cardul sau prin ordin de plata. Politica de retur este simpla, clientii nemultumiti avand posibilitatea de a restitui in maxim 14 zile lucratoare sa returneze produsele sau utilajele conform termenilor specificati online si sa beneficieze de pretul integral restituit. Livrarea produselor se poate face in 48 de ore, pana la cateva zile lucratoare, clientii pot apela mereu la serviciul de asistenta online si se asigura ca cei care au comandat o data vor reveni de cate ori va fi nevoie cu placere in magazinul online. Practic, ce pot comanda clientii din cele 3000 de articole aflate permanent pe stoc?

Clientii pot comanda motosape si accesorii, consumabile si cozi pentru unelte, masini de tuns gazon, gazin, motocoase si motocositoare precum si unelte de mana, fierastraie, consumabile, tocatoare si aspiratoare, pompe submersibile dar si de suprafata si accesorii de automatizare. In plus, pot achizitiona sisteme de irigatii si microirigatii, de colectare a apei pluviale, produse necesare constructiei iazurilor si decoratiuni in acest sens dar si accesorii pentru piscine, pesticide, pamant si seminte de legume, gazon si de flori.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Gardenpedia.ro