Magazinul online Garagemall.ro are o experiență de peste 10 ani în comerțul electronic, echipa din spatele magazinului fiind îndreptată mereu înspre dorințele consumatorului. Obiectivul principal al magazinului a fost – de la bun început – înființarea unei companii cu capital 100% românesc, capabil să atingă cele mai înalte standarde și să satisfacă totodată nevoile și așteptările pieței.

Experiența specializată de peste 5 ani în domeniu, munca în echipă, promptitudinea și furnizarea permanentă de produse și servicii de calitate, la prețuri rezonabile sunt doar câteva dintre atuurile magazinului. În plus, pentru a îmbunătăți experiența clientului cu magazinul, echipa de suport online sau telefonic vă poate oferi consultanță în alegerea corectă a produsului dorit. Comanda se plasează cu ușurință, iar echipa de logistică și livrări se va ocupa cu expedierea coletelor într-un timp scurt și cu costuri cât mai reduse. Trebuie menționat și că transportul este gratuit în București, în cazul în care comanda este mai mare de 200 de lei.

Gama de produse este variată, acestea provenind de la producători de renume internațional: de la electronice la produse de bricolaj, de la electrocasnice la produse de îngrijire personală și de la aparatură foto-video la jucării pentru copii. Un alt avantaj adus de Garagemall.ro este acela al numeroaselor metode de plată. De asemenea, în cazul în care sunteți nemulțumit de produsul comandat, aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire.