Din 2014, magazinul online Gadgetway.ro pune la dispoziție o gamă cât mai variată de gadgeturi și accesorii pentru potențialii clienți și pentru cei existenți. Smartwatch-uri, brățări fitness, baterii externe, încărcătoare solare, boxe wireless, căști, jucării inteligente, dar și diverse accesorii și echipamente pentru casă vă sunt oferite chiar de acest magazin de gadgeturi smart.
Toate aceste colecții de dispozitive vă sunt la un click distanță și vă pot face viața mai ușoară și mai distractivă. De altfel, produsele comercializate aparțin unor branduri recunoscute precum JBL, Samsung, Fitbit, Griffin, Garmin sau Parrot.
Magazinul are în spate o echipă serioasă, responsabilă și pusă pe treabă, echipă care promite servicii de calitate, astfel încât dvs. să aveți cea mai bună experiență posibilă.
Dacă vreți să vizitați showroom-ul și să testați gadgeturile, o puteți face la biroul din Intrarea Aniversarii 41, et. 1, Cam. 303, Sector 3, București.
Toate produsele din magazin sunt originale, de înaltă calitate, iar raportul calitate-preț este unul corect. De asemenea, vi se oferă consultanță pentru alegerea produsului potrivit, iar dacă alegeți serviciul de cadou direct, veți putea trimite un cadou persoanei dragi direct acasă, deja împachetat.
Livrarea produselor se realizează prin curierat rapid, oriunde în țară, în maxim 5 zile de la preluarea comenzii, în funcție de stocul produsului.
Costul transportului este de 15 lei pentru București și 17 lei pentru restul țării, pentru comenzile de sub 400 lei. Pentru comenzile de peste 400 lei, livrarea este gratuită.
Magazinul respectă standardele comerțului electronic românesc, Gadgetway.ro fiind membru certificat Trusted.ro. În plus, feedback-ul fiecărui client contribuie la îmbunătățirea sistemului și gamei de produse comercializate.
În cazul în care sunteți nemulțumit de produsele achizițioant de la Gadgetway.ro și intenționați să renunțați la comandă, puteți opta pentru procedura de retur a produselor în 14 zile calendaristice.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Gadgetway.ro