Freewheel.ro este un magazin online ce se adresează tuturor împătimiților de sporturi sau de relaxare pe… roți. Oricine se simte mai bine atunci când deține controlul asupra modului de deplasare, de aceea majoritatea oamenilor aleg să conducă o mașină, însă autoturismul proprietate personală nu este întotdeauna cea mai bună alegere, mai ales pentru persoanele libertine, care vor să își simtă vântul fluturând prin păr, care vor să fie la modă și să se plimbe în voie prin natură fără a fi constrânși de autoturism. Pe Freewheel cumpărătorii găsesc orice, de la Hoverboard la triciclete electrice, de la scootere electrice la moped electric, toate cu transport gratuit (în cazul în care valoarea comenzii depășește 200 de lei). Fiecare produs în parte va beneficia de o garanție de doi ani, acest magazin online putându-se lauda cu cel mai mare și mai performant service din România, dar și cu un suport telefonic excelent. În cazul în care produsul nu se încadrează în cerințe sau este sub nivelul așteptărilor, poate fi returnat în 15 zile fără probleme.

Ce oferă site-ul Freewheel clienților? Posibilitatea de a conduce cel mai sigur Hoverboard sau cea mai elegantă trotinetă electrică, sansă de a cumpăra un scuter pentru plimbările din perioada anotimpului cald și toate acestea la cel mai bun raport calitate-preț! Pe site, există și oferte speciale, produse la un preț redus, mult sub prețul pieței, de care cumpărătorii trebuie să profite. În plus, există și o secțiune dedicată întrebărilor cel mai des întâlnite și răspunsurilor, o secțiune dedicată datelor de contact și chiar și un voucher prin care clienții pot beneficia de o reducere de 500 de lei la achiziționarea unei biciclete și a unor asemenea produse. În gama resigilate intră produse cu reducere chiar și de peste 1000 de lei, scootere electrice sau hoverboard-uri care pot fi cumpărate la cel mai bun preț de pe piață! Ofertele la tricicletele electrice nu îi vor lasă pe adulții cu suflet de copii reci, ci cu siguranță îi vor determina să facă o astfel de investiție pentru a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

Pasionații de aventuri în natură, de mers sub cerul liber, nu încorsetați de centura de siguranță a unui autoturism își pot încerca norocul pe acest site pentru a găsi mijlocul de transport perfect!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Freewheel.ro