Telefonul a devenit un accesoriu indispensabil atat adultilor cat si copiilor. Telefonul nu este numai un instrument de comunicare ci si de aflare a celor mai noi informatii in diferite domenii. Cei care vor sa isi cumpere un telefon nou pot apela la magazinul online Fonexpert, unde pot gasi cele mai noi modele de telefoane dar si modele clasice, pot beneficia de garantia de producator, de promptitudine la livrare, unde stocurile sunt zilnic actualizate si comanda se poate realiza non stop.

Fonexpert ofera doritorilor oportunitatea de a cumpara telefonul mult dorit marca Apple, Blackberry, LG, Nokia, HTC, Samsung sau Sony, cele mai cunoscute marci producatoare la nivel international. Telefoanele sunt noi, cu garantie, nu prezinta defecte, nu sunt utilizate de catre alte persoane si au un pret cat se poate de corect!

Cum pot comanda clientii telefonul mult dorit din magazinul online Fonexpert? Simplu! Daca urmeaza cativa pasi simpli si isi aleg produsul potrivit dupa ce au parcurs toate categoriile de produse listate in stanga paginii, dupa ce au actualizat cosul de cumparaturi virtual, urmeaza autentificarea in cont sau inregistrarea unui cont de utilizator completand campurile obligatorii de identificare si de livrare. Plata se poate efectua in sistem ramburs la agentul ce livreaza comanda iar livrarea se face prin intermediul companiei de curierat rapid.

Dupa ce comanda a fost confirmata, dupa ce conditiile au fost acceptate si datele au fost introduse corect pentru livrare, urmeaza primirea coletului in doar cateva zile lucratoare. Livrarea se face in toata tara, coletul va contine nu numai produsul comandat ci si factura fiscala si certificatul de garantie. Cu siguranta acesta este cel mai simplu mod de a cumpara un telefon. In loc sa isi faca abonamente de zeci de euro pe zeci de luni, clientii pot sa isi cumpere telefoane din cadrul acestui magazin online, fara obligatii si fara taxe suplimentare.

In plus, preturile sunt periodic revizuite astfel incat clientii sa beneficieze de un pret foarte bun pentru produsul mult dorit. Cele mai noi modele de telefoane precum si produse clasice pot fi comandate acum direct din mediul online fara costuri suplimentare si obligatii.