Unul din cele mai mari si mai renumite magazine online de imbracaminte pentru femei, Foggi.ro isi deschide larg portile virtuale doamnelor si domnisoarelor care cauta noi tinute pentru activitatile zilnice, pentru un eveniment, pentru locul de munca. Echipa Foggi este orientata catre clientele care stiu ce isi doresc in garderoba lor, dar si catre clientele mai indecise, care se afla cumva “intre” stilurile vestimentare. Din oferta Foggi nu lipsesc rochiile de ocazie, gecile, blugii, sacourile, body0urile, costumele de baie, jachetele, salopetele, bluzele, fustele, treningurile, jeansii, iar lista poate continua. Daca pana nu demult femeile adorau sa isi faca cumparaturile in mall-uri sau in marile magazine de haine, acum acest lucru nu mai este intotdeauna posibil deoarece doamnele au devenit constiente de faptul ca timpul lor este limitat si nu intotdeauna cateva ore petrecute la shopping inseamna si relaxare. Shoppingul online in putinul timp liber se va dovedi o reala placere si o economie semnificativa de timp si, de ce nu, si de bani. Pe site potentialele cliente vor gasi o mai mare varietate de haine decat in magazinele si buticurile din oras.

In ceea ce priveste marimile potrivite pentru fiecare femeie in parte, acesta nu trebuie sa mai reprezinte un impediment pentru a face shopping de haine online. Clientele magazinului Foggi au la dispozitie un tabel de marimi foarte bine pus la punct cu informatii clare si precise care, daca sunt respectate, articolele vestimentare nu au cum sa nu se potriveasca formelor corpului doamnelor si domnisoarelor.

In plus, modul de comandare al hainelor este extrem de simplu. Clientele trebuie doar sa isi faca un cont pe acest site, sa adauge in cosul virtual produsul sau produsele de care sunt interesate si sa astepte comanda sa vina la domiciliu prin intermediul curieratului rapid. Plata poate fi efectuata online sau in sistem ramburs. Livrarea este rapida, in o singura zi lucratoare, daca comanda este plasata pana in ora 17, dar si gratuita in orice oras din Romania. Returul este tot gratuit in cazul in care clientele nu sunt multumite de produsele comandate.

Cu certitudine unul din cele mai apreciate magazine online cu haine de dama, Foggi.ro va deveni aliatul de nadejde al femeilor care doresc sa fie mereu in pas cu moda.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Foggi.ro