Florăria online FlorideLux.ro oferă o gamă largă de peste 5000 de produse. Pe site regăsim diferite tipuri de buchete de flori, aranjamente florare, animale din flori, etc., magazinul fiind unul cu vechime și experiență. Este prima florărie online din țara noastră și are la activ peste 13 ani de experiență în acest domeniu.
Magazinul oferă livrări gratuite în țară la comenzile mai mari de 159 ron. Florăria se evidențiază de competitorii săi prin servicii adiacente precum felicitări de lux inscripționate cu mesaj, consultanță în vederea alegerii produselor, pliculețe de hrană florală, instrucțiuni pentru îngrijirea florilor, poze martor înainte de livrare și așa mai departe. De asemenea, clientul este ținut în permanență la curent cu statusul comenzii sale atât prin email cât și prin sms.

Clienții fideli ai magazinului au parte de reduceri substanțiale și puncte de loialitate. Clienții cu un cont înregistrat vor beneficia de 10% reducere, iar cei care dețin un card de fidelitate vor beneficia de o reducere de 20%. Pentru ca florile să ajungă într-o stare perfectă la clienți, ele sunt păstrate în camere frigorifice, temperatura și umiditatea fiind atent verificate. În orașele București și Brașov, florile sunt livrate în sistem propriu. În restul orașelor de curieri specializați precum Fancourier, DPD, etc. Produsele comercializate au șapte zile de prospețime prin faptul că sunt însoțite de un plic cu hrană.

Pe site aveți la dispoziție un mini-calculator în care puteți vedea când poate livra magazinul. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ocazia, bugetul și județul. Sistemul va arăta data la care magazinul va putea livra produsul. Comenzile se pot efectua pe site, telefonic și chiar whatsapp. La produsele perisabile se oferă o garanție de 4 zile. Se pot returna doar produsele neperisabile în termen de 14 zile. Programul de livrări este: Luni-Vineri: 08:00 – 21:00 / Sâmbătă: 09:00 – 18:00 / Duminică: 09:00 – 16:00.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Floridelux.ro