Începându-și activitatea din 2010, Floria.ro a devenit cea mai mare florărie online, care livrează o gamă variată de buchete și aranjamente florale în toată țara. Echipa de marketing din spatele magazinului este formată din specialiști în mai multe domenii, iar persoanele de la call-center cunosc atât florile, speciile și soiurile, cât și denumirile acestora în latină.
Timp de 8 ani, Floria.ro a reușit să mulțumească un număr mare de cumpărători prin seriozitatea și promptitudinea cu care au tratat fiecare comandă, prin florile întotdeauna proaspete și livrarea imediată.
Clienții Floria au la dispoziție varii categorii și se pot bucura de o gamă diversă de produse, dintre care menționăm buchetele de flori, plantele de apartament, cadouri personalizate, buchete mireasă, coșuri cu flori, buchete business, vaze, coșuri și accesorii.
În plus, aceștia au numeroase beneficii precum suportul tehnic pentru orice comandă, florile de calitate superioară sau cele 15 modalități de plată.
Calitatea este garantată, întrucât Floria.ro are parteneriat cu mari furnizori locali și internaționali, iar specialiștii echipei vă sunt la dispoziție, oferindu-vă informații suplimentare -legate de efectuarea comenzii- prin e-mail, Facebook/ Twitter/ Yahoo Messenger prin telefon.
Transportul este gratuit în peste 140 de orașe din țară, mai exact doar în localitățile cu livrare locală. În alte localități, prețul transportului pentru livrarea florilor este de 1.3 lei/km – calculându-se distanța dus-întors – față de cea mai apropiată localitate în care avem livrare locală.
Pentru a-și păstra de fiecare dată clienții aproape, Floria.ro oferă carduri de fidelitate, vouchere de reducere și felicitări (cu un mesaj la comandă imprimat) cadou pentru fiecare buchet/ comandă. De altfel, în spatele fiecărui buchet se află o echipă de designeri florali profesioniști care vă garantează realizarea impecabilă a numeroase colecții potrivite pentru orice eveniment.
Floria.ro vă trimite pe e-mail, la fiecare comandă, imaginea reală a buchetului livrat, iar pentru ca dvs. să fiți informat cu noile oferte și colecții de buchete, vă puteți abona la Newsletter. Floria.ro este un magazin online de încredere, cu o echipă dedicată și responsabilă, care vă oferă sfaturi atât în efectuarea comenzii, cât și în alegerea unui buchet de flori potrivit evenimentului special din viața dvs.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Floria.ro