Atunci cand trebuie sa participe la un eveniment important, cuplurile sunt puse in dificultate. In primul rand din cauza ca nu au cu ce sa se imbrace si in al doilea rand din cauza ca nu stiu ce sa aleaga pentru a atrage atentia intr-un mod pozitiv invitatilor. Fie ca participa la o nunta sau la un botez, la un majorat sau la o petrecere aniversara in calitate de simplu invitat, de nas, nasa, de socru sau soacra, de sarbatoriti, persoanele sunt invitate sa isi cumpere tinutele ideale din magazinul online Flamingocollection.ro.

La Flamingocollection tinutele sunt cu adevarat speciale, clientii sunt satisfacuti din acest punct de vedere, transportul este gratuit la comenzi ce depasesc valoarea de 120 de lei iar in cazul in care tinutele nu se potrivesc sau nu se ridica la nivelul asteptarilor, acestea pot fi returnate in maxim 14 zile, cu posibilitatea returnarii banilor in 24 de ore! Concret, ce pot achizitiona clientii din acest magazin online? Doamnele pot investi in rochii de zi si de seara, pentru banchet, majorat, nunta si botez sau pentru aniversare, iar domnii pot investi in costume office, costume de ceremonie sau costume foarte elegante. Atat sexul slab cat si sexul puternic este foarte bine aspectat de ofertele prezente pe rafturile virtuale ale magazinului FlamingoOffice. Cu o experienta de cativa ani pe piata, cu sediul in Iasi, cu sute de clienti multumiti, acest magazin isi satisface clientii cu oferte din ce in ce mai bune din punct de vedere al raportului calitate-pret!

Echipa este tanara, dinamica, reprezentantii acesteia sunt dispusi sa ofere informatii si lamuriri suplimentare la orice ora, in intervalul 8-23 pe chatul site-ului sau pe Facebook, chiar si la numarul de telefon afisat pe site. Flamingo este magazinul in care clientii trebuie sa isi creeze un cont online pentru a putea comanda si pentru a-si satisface gusturile in materie vestimentara. Produsele sunt livrate la domiciliu in maxim 48 de ore prin sistem de curierat rapid. Cu peste 1000 de produse in stoc si mii de clienti fericiti, magazinul online ofera clientilor posibilitatea de a plati in sistem ramburs, online sau prin transfer bancar.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Flamingocollection.ro