Desi pare un subiect destul de greu de conceput si despre care nu se poate vorbi cu mare lejeritate, pozitia din timpul eliminarii bolului fecal este foarte importanta pentru sanatatea oamenilor. De la aceasta idee a luat nastere site-ul FizioTab.ro, care prezinta cea mai noua si mai utila inventie in acest sens, o solutie eficienta pentru intreaga familie, ce ofera posibilitatea obtinerii unei pozitii naturale fara a fi nevoiti oamenii sa se streseze, sa depuna efort, sa petreaca mult timp la toaleta, sa sufere de hemoroizi sau de fisuri anale. FizioTab promoveaza un stil de viata sanatos, o pozitie naturala care sa puna in miscare colonul, pozitia ghemuit, cu care oamenii au fost obisnuiti sute de ani si care s-a schimbat in momentul aparitiei toaletei moderne si vasului WC inalt. Taburetul poate fi comandat atat online cat si telefonic, va fi trimis in cel mai scurt timp posibil la adresa cumparatorului si cu ajutorul acestuia colonul va fi relaxat, eliminarea va fi usoara, pozitia naturala si constipatia va fi o pronlema data uitarii.

FizioTab este magazinul online special destinat comercializarii unui singur produs, scaunelul pentru WC care permite omului modern sa stea la toaleta in pozitie ghemuit si sa elimine complet rezidurile intestinale. In caz contrar, apar hemoroizii, balonarea, infectiile urinare, constipatia, sindromul colonului iritabil. Cum milioane de romani sufera de constipatie din cauza unei diete neadecvate si cheltuiesc foarte multi bani pe laxative, specialistii s-au gandit sa le ofere posibilitatea de a economisi si de a suferi mai putin investind in solutia naturala impotriva hemoroizilor si a constipatiei. Produsul este foarte usor de folosit si recomandat de doctori din intreaga lume. Prin ridicarea picioarelor pe scaun in pozitia ghemuit omul se apropie cat mai mult de pozitia naturala ce ar trebui adoptata inca din primii ani de viata! Timp de 30 de zile clientii au posibilitatea de a returna scaunelul, insa nimeni nu va dori din moment ce diferenta se va resimti inca din primele zile de utilizare.

Plata se face la primirea scaunelului, livrarea nu dureaza mai mult de 48 de ore, iar solutia se va dovedi a fi completa pentru cei care sufera de diferite probleme la nivelul colonului. Costul de transport este de 15 lei, transport gratuit la comenzile de peste 200 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Fiziotab.ro