Finzoom nu este o companie noua pe piata din Romania, ci este o companie cu 12 ani de experienta in informarea si educarea consumatorilor romani in domeniul produselor si serviciilor financiare. Principala misiune Finzoom.ro este aceea de a ajuta oamenii sa isi aleaga produsele si serviciile financiare conform posibilitatilor si necesitatilor acestora.

Concret, intrand pe site clientii pot accesa domeniile credite, carduri, conturi, economisire, fonduri, IMM sau alte produse. Fiecare domeniu are mai multe subdomenii. Spre exemplu, clientii care sunt interesati sa isi deschida un cont curent insa nu stiu care institutie financiara are costuri mai mici pentru administrarea contului, pentru retragerea de numerar, sau cei care vor sa isi deschida un cont de economii si nu stiu unde ar fi dobanda mai avantajoasa, sunt invitati pe site-ul Finzoom sa compare serviciile oferite de toate firmele si institutiile financiare.

Pe de alta parte, clientii care au nevoie de un credit de nevoi personale, de un credit ipotecar sau de un credit rapid insa nu vor sa se grabeasca si intentioneaza sa consulte ofertele mai multor companii financiare inainte de a lua o decizie, o pot face online, cu o simpla apasare a mouse-ului, prin completarea datelor specificate pe site. Sunt disponibile date concrete si la alte produse, nu numai la cele financiare, de la promotii si pachete pana la internet banking sau private banking, de la asigurari pana la servicii de telefonie, televiziune si internet.

Abonandu-se la newsletterul Finzoom clientii sunt la curent cu ultimele noutati in domeniu, cele mai recente stiri si informatii financiare. Nu este necesara inregistrarea pe site, nu este necesar niciun efort din partea persoanelor interesate de gasirea celor mai bune solutii pentru nevoile lor financiare, cu exceptia accesarii site-ului si compararea produselor si serviciilor financiare. Pe acest site sunt comparate toate produsele institutiilor financiare bancare si nebancare din Romania, de la carduri la credite, de la depozite la conturi la leasing, de la fonduri de investitii si pensii la asigurari RCA pentru ca oamenii sa stie pentru ce opteaza si de ce. Cu numeroase premii obtinute, fiind singurul site din nisa comparatoarelorfinanciar-bancare care a adunat acest premiu in competitia Internetics, cu peste 45.000 de raspunsuri la solicitarile gratuite de consultanta si peste 4.25 milioane de utilizatori multumiti, Finzoom este o platforma online accesibila si foarte bine primita de clientii romani.