Din ce în ce mai mulți români optează pentru un credit în bancă, fie acesta pentru nevoi personale, fie unul imobiliar, pentru mașină sau pentru sănătate. Practic, individul apelează la un ajutor financiar din partea unor instituții specializate în acest sens. Iată că nu numai băncile pot satisface aceste nevoi ale oamenilor, ci și alte instituții, precum Ferratum. Pe site-ul Ferratum.ro, clienții își pot lua primul credit sau își pot lua încă un credit cu ajutorul căruia să își acopere nevoile zilnice. Creditele pornesc de la câteva sute și ajung până la câteva mii de lei, sunt acordate în mod simplu și rapid, astfel încât banii să ajungă în timp util. Creditele de la Ferratum sunt rapide, cererea poate fi trimisă oricând, prin SMS, chiar și noaptea, fără a fi necesară prezența într-o instituție.

Pentru un credit online oamenii nu trebuie să se deplaseze la ghișeu, pot trimite cererea în câteva minute, decizia este rapidă și sunt disponibile mai multe posibilități de rambursare, de la transferul bancar la depunerea de numerar. Pentru un credit la Ferratum sunt acceptate tot felul de venituri lunare, indiferent de sursă, nu este necesar un cont bancar, ci doar un număr de telefon mobil și o adresa de mail personală. Cu o poză de buletin și dovada veniturilor, experții Ferratum oferă creditul mai repede decât orice altă instituție, singurul lor scop fiind acela de a ajută oamenii în caz de nevoie. De la extrasul de cont la adeverință de salariu până la talonul de pensie, toate sunt acceptate pe acest site.

Site-ul include și mai multe informații despre credite, situații financiare și despre alte chestiuni ce țin de situația economică a societății moderne actuale, prin intermediul unui blog foarte bine realizat și actualizat.