Dacă sunteți în cautarea unor produse de tip Feng Shui, vă recomadăm magazinul online FengShui4Life.ro. Este un magazin online specializat în aceste produse și oferă amulete, talismane, brelocuri, bijuterii, etc. Magazinul oferă spre comercializare peste 1500 de produse.

Despre: Feng Shui este un ansamblu de principii de geomanție. Scopul său este crearea armoniei locurilor unde trăiesc oamenii. Primele informații despre Fen Shui au fost descoperite în China acum peste 5000 de ani. Specialiștii Feng Shui afirmă că daca o serie de principii și reguli sunt aplicate corect, se pot regăsi imbunătățiri în viața oamenilor. Cel mai cunoscut instrument de măsură folosit în feng shui este numit Luopan și mai este cunoscut ca busola feng shui.

Magazinul a fost înființat de un grup de tineri din pasiune pentru Feng Shui. În timp, magazinul a dobândit experiență în privința importurilor de produse și acum are o echipă care are ca scop principal dezvoltarea acestui site.

Dacă vă abonați la newslett veți primi un discount în valoare de 5 %. Pentru comenzile de panâ-n 49 ron, costul transportului este de 25 ron. Pentru comenzile între 50 și 149 ron, costul transportului este de 15 ron. Livrarea este gratuită la comenzile mai mari de 150 ron. Transportul coletului dureaza între 2 și 4 zile. Pentru suport telefonic puteți apela numărul 0799.188.188 între orele 12:00 și 20:00.

Magazinul are oferte speciale periodic, anumite oferte sunt publicate pe site iar altele sunt pentru clienții fideli sau abonații la newsletter. Pentru comenzile din Uniunea Europeana mai mici de 500 ron, se adaugă taxa poștală în valoare de 50 ron. La comenzile mai mari de 500 ron, expedierea este gratuită. Produsele se pot returna în termen de 10 zile de la data primirii coletului. Contarvaloarea sumei se va restitui în termen maxim de 30 de zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Broxo.ro