Un magazin online cu bijuterii handmade deosebite, Felicitystore.ro este locul ideal de unde clientii isi pot comanda cercei, bratari, pandantive, inele, brose, semne de carte, toate personalizate. Pot cumpara chiar si un gift card pe care sa il poata darui prietenelor, iubitelor, partenerelor sau partenerilor de viata.

Felicity Store a luat nastere in urma unui hobby facut la domiciliu si a ajuns unul din cele mai apreciate magazine online in domeniu. Bijuteriile handmade sunt inedite, materialele folosite in realizarea acestora fiind inspirate din natura, tehnicile de prelucrare sunt imbunatatite constant iar garantiile devin din ce in ce mai mult aliatul acestei afaceri.

In prezent, Felicity Store se lanseaza in Ungaria si in alte doua tari din Europa. Pe meleaguri autohtone, magazinul online este extrem de apreciat. Bijuteriile sunt de sezon, bucura ochii si sufletul, sunt facute de mana cu mare drag, sunt vandute pentru un pret mai mult decat accesibil. Bijuteriile Felicity sunt de zi cu zi, pot fi purtate la cursuri, la diferite evenimente mai putin fastuoase, neexistand oferta pentru inele de logodna sau pentru verighete pentru ca nu se lucreaza cu metale pretioase.

Pentru a plasa o comanda pe site, clientii trebuie sa isi faca un cont online, sa vizioneze oferta de bijuterii handmade disponibile, sa apese butonul Comanda si sa astepte apelul de confirmare. Nu exista din fericire o comanda inima pe site, acest lucru fiind unul din principalele motive pentru care mii de clienti sunt multumiti.

De asemenea, clientii nu trebuie sa se inregistreze pe site atat timp cat isi completeaza adresa de livrare si isi aleg metoda de plata. Livrarea se face prin intermediul curieratului rapid iar plata in sistem ramburs, prin card online, ori cu Paypal. In cazul in care produsul nu corespunde cu asteptarile clientilor, acesta poate fi returnat sau chiar schimbat.

Pentru a face un cadou frumos unei fiinte dragi, pentru a surprinde partenera de cuplu cu o bijuterie creata manual, un accesoriu de pus in piept, la mana, in par, in jurul gatului, este suficienta accesarea site-ului unde sunt disponibile chiar si bijuterii si accesorii pentru mirese.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Felicitystore.ro