Pentru unii oameni, perna decorativa este un accesoriu (in)util insa nu neaparat necesar. Altii sunt convinsi ca o casa fara perne decorative nu ar avea acelasi farmec, ca patul ar arata mai gol, canapeaua sau fotoliile ar fi doar un loc gol de petrecere a timpului liber. Felicis.ro este un site care comercializeaza perne decorative cu mesaje potrivite fiecarui client in parte. Se pune accent pe calitatea pernelor, pe dimensiunile acestora, pe utilitatea lor.

Pernele decorative pot fi asezate practic oriunde in casa: pe canapea, pe fotolii, pe pat, pe scaune, chiar si pe jos la o reuniune intre prieteni si un joc de rummy. Site-ul Felicis prezinta cumparatorilor colectiile de perne decorative pentru romantici, pentru oameni cu spirit practic, pentru familiile in care exista copii, pentru familiile in care membrul necuvantator este atat de rasfatat incat are propria perna. Preturile pernelor variaza insa sunt in general foarte accesibile. Pernele decorative costa cateva zeci de lei insa au un rol estetic si functional in orice incapere.

Cum pot comanda clientii site-ului Felicis pernele mult dorite? Simplu! Acceseaza site-ul, dau click pe perna sau pernele preferate, consulta descrierea si apasa pe butonul Adauga in cutia mea. Din cutie, o data confirmata comanda, pernele pot ajunge la domiciliul clientilor prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Fiecare perna este descrisa in amanunt, atat inaltimea cat si latimea, este insotita de una sau mai multe fotografii concludente, precum si de prezentarea materialelor din care este alcatuita. Felicis este un site care a luat nastere in urma cu cativa ani, din dorinta de a face mai multi oameni fericiti, de a le asigura confortul si de a le infrumuseta locuintele. Orice incapere va fi mai primitoare gratie unei perne decorative asezata in locul potrivit. Colectivul site-ului este reprezentat de o mana de oameni foarte tineri si creativi, care sustin eleganta si performanta, care concep mesaje serioase sau haioase pentru a deveni sursa de inspiratie de zi cu zi. O perna decorativa poate fi un mic cadou care poate schimba o relatie in mod pozitiv, poate fi o investitie pentru casa in care domneste armonia si iubirea si aceste sentimente sunt exprimate prin mesaje inspirate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Felicis.ro