Mobilierul face parte inevitabil din viata oricui. Fie ca este vorba despre mobilier pentru casa, pentru afacere sau pentru camera copilului, magazinul online Fdrr.ro ofera tuturor clientilor interesati de a cumpara piese de mobilier de cea mai buna calitate oportunitatea de a face acest lucru. Produsele FDRR sunt la promotie, au preturi extrem de accesibile, piesele de moblier sunt ieftine si sunt potrivite atat pentru casa cat si pentru afacerile tip HoReCa precum hoteluri, dar si pentru cladiri de birouri. FDRR ofera mobilier din materiale calitative, cu o varietate de stiluri, finisaje ferme si totodata fine, modele moderne sau clasice, toate la cele mai bune preturi!

Compania FDRR este un brand destul de recent infiintat insa cu un personal foarte experimentat, experti in amenajari si arhitectura cu peste un sfert de deceniu de vechime! Toate piesele de mobilier sunt calitative, realizate conform standardelor de confort si siguranta recunoscute de specialisti. Aceasta este o afacere in familie insa in continua crestere, cunoscuta acum in majoritatea oraselor din intreaga tara, mai ales dupa lansarea afacerii in mediul online, de unde clienti din toate colturile tarii au inceput sa comande piese de mobilier.

Mobilierul impresioneaza prin design dar si prin culori, finisaje si calitatea materialelor folosite, singura misiune a companiei fiind aceea de a obtine satisfactia clientilor in urma achizitionarii pieselor de mobilier. Sunt disponibile produse Home & Deco ce imbina tendintele de pe piata de mobilier si amenajari cu principiile Feng Shui. Pentru clientii care au intr-adevar nevoie, reprezentantii companiei ofera consultanta specializata in domeniu si sfaturi utile in amenajari si design interior.

Mobilierul inclus in oferta magazinului FDRR este reprezentat de mobilier de dormitor, de living, de hol, de bucatarie si de birou, paturi, comode, mese, cuiere si pantofare, care vin cu un certificat de garantie de 24 de luni conform politicilor comerciale si legislatiei in vigoare. Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp posibil, in sistem de curierat rapid, door-to-door, astfel ca piesele de mobilier ajung in cateva zile lucratoare la clienti. Plata se realizeaza in sistem ramburs iar returnarea produselor care nu corespund exigentelor clientilor se poate face in maxim 14 zile de la data la care clientul intra in posesia produsului comandat. Cele mai noi si mai moderne piese de mobilier sunt disponibile acum si online, la un pret avantajos!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Fdrr.ro